Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Δήμος Γρεβενών: Εργασίες φυσικού αερίου προγραμματίζονται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου

Ο Δήμος Γρεβενών ενημερώνει τους δημότες της πόλης των Γρεβενών ότι:

 από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου, θα πραγματοποιούνται εργασίες για την εγκατάσταση δικτύου διανομής φυσικού αερίου επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου

 

Το έργο θα εξελίσσεται σε εντατικούς ρυθμούς από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα της κάθε ημέρας και γι’αυτόν τον λόγο ζητείται από τους συμπολίτες μας υπομονή και κατανόηση για την όποια όχληση και ταλαιπωρία δημιουργηθεί.

 

Υπενθυμίζεται ότι οδηγοί και πεζοί οφείλουν να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ειδική σήμανση που τοποθετείται, τόσο για την αποφυγή ατυχήματος όσο και για τη διευκόλυνση των εργασιών.

 

 

 

Γραφείο Τύπου

  Δημάρχου Γρεβενών

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι γίνονται τα έργα. Λέει η ανακοίνωση του Δήμου απο 20 έως 24 Ιουνίου στην τάδε οδό. Μετά παραδίνεται στυνμ κυκλοφορεία και πάμε στην επόμενη οδό.
Όχι σαν αυτό το χάλι που γίνεται στα Σέρβια τόσο καιρό.

Ανώνυμος είπε...

ο μόνος δήμος που στην άσφαλτο φυτρώνει χορτάρι σε τρεις μήνες! αλλά άμα έχεις αντιδήμαρχο τεχνικών εστιάτορα και δήμαρχο παντογνώστη! Πρόσφατα μάλιστα μάθαμε ότι το ωδείο ξεκίνησε να δουλεύει επί της σημερινής δημοτικής αρχής! αυτό μας είπε ο δήμαρχος πέτυχε το πείραμα μας είπε! Λες και επί γιατρού δεν στεγαζόταν στο πολιτιστικό κέντρο! λες και επί κωνσταντόπουλου δεν υπήρχε ωδείο! Λες και τα παιδιά μας έμαθαν αλλού πιάνο και κιθάρα! αυτοί έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι δεν υπήρχαν καν τα Σέρβια πριν από τον ελευθερίου τον μπουκουβάλα και τον ποντίκη!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο μόνος δήμος που στην άσφαλτο φυτρώνει χορτάρι σε τρεις μήνες! Πρόσφατα μάλιστα μάθαμε ότι το ωδείο ξεκίνησε να δουλεύει επί της σημερινής δημοτικής αρχής! αυτό μας είπε ο δήμαρχος πέτυχε το πείραμα μας είπε! Λες και επί γιατρού δεν στεγαζόταν στο πολιτιστικό κέντρο! λες και επί κωνσταντόπουλου δεν υπήρχε ωδείο! Λες και τα παιδιά μας έμαθαν αλλού πιάνο και κιθάρα! αυτοί έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι δεν υπήρχαν καν τα Σέρβια πριν από τον ελευθερίου τον μπουκουβάλα και τον ποντίκη!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ;
ΤΟ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΣΕΠ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ (ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ!) !!!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ; Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!

https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%923946%CE%9C%CE%93%CE%975-9%CE%9B%CE%94?inline=true
. Εγκρίνουμε την Τεχνική Περιγραφή της αρμόδια υπηρεσίας για ∆ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ∆Α ΤΗΣ ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ∆ΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΕΟΚ), εκτιμώμενης
αξίας 12000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ
Χρήστος ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010
3) Τις διατάξεις της παρ. 9 του άρθρου 209 του Ν. 3463/2006, όπως προστέθηκε με την παρ. 13 του
άρθρου 20 του Ν. 3731/2008 και διατηρήθηκε σε ισχύ με την περίπτωση 38 της παρ. 1 του άρθρου 377 του
Ν. 4412/2016
7) Την ανάγκη για ∆ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ∆Α ΤΗΣ ΕΛΗΝΙΚΗΣ
ΟΜΟΣΠΟΝ∆ΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΕΟΚ) σύμφωνα με τη σχετική Τεχνική Περιγραφή και τις
οικονομικές προφορές που υποβλήθηκαν
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Β. Εγκρίνουμε τη διενέργεια σύμβασης για την ανωτέρω ανάγκη του ∆ήμου.
Γ. Αναθέτουμε την εκτέλεση των ανωτέρω στον ανάδοχο με την επωνυμία: G.N.C. ΚΟΙΝ.ΣΕ.Π με ΑΦΜ:
996725000 έναντι του ποσού των 12000 ευρώ, με Φ.Π.Α. 24%.
ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...


Α.Φ.Μ. : 996725000
Επωνυμία
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ GREEK NATIONAL CHALLENGE G N C ΚΟΙΝΣΕΠ||GREEK NATIONAL CHALLENGE G N C ΚΟΙΝΣΕΠ
Οδός Αλληλογραφίας
ΠΕΤΡΩΤΟ ΑΧΑΙΑΣ 0 26500 - ΠΑΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ένα ερώτημα γιατί δεν κάνει την διοργάνωση η κοινωφελής. Για την έδρα της εταιρείας τα σχόλια είναι περιττα

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ! ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 12.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!
Ολοκληρώνεται σήμερα, Κυριακή, το 1st 3×3 AllStar Basketball Tournament της Κοζάνης. Το πρωί οι παιδικές ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ενώ το βράδυ θα γίνουν οι τελικοί με την ανάδειξη των νικητών. Το 1st 3×3 AllStar Basketball Tournament της Κοζάνης ήταν μια συνδιοργάνωση της οργάνωσης Α.ΧΕ.ΠΑ. και του FM AllStar B.C. , με το γυμναστήριο “Fit Me”.

Tο τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό streetball γήπεδο μπάσκετ του Fit Me – Exclusive Outdoor Club στην περιοχή του ΟΣΕ Κοζάνης, και τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΟΚ. https://kozanimedia.gr/kozanimedia-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%af%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-1st-3x3-allstar-basketball-tournament-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%bf%ce%b6%ce%ac%ce%bd%ce%b7%cf%82/

Το Προφίλ μας