Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ο Δήμος Εορδαίας τίμησε την κορυφαία ομάδα ποδοσφαίρου ολόκληρης της Π.Ε. Κοζάνης, την Κ-15 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης, για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Σε  μία όμορφη και λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, ο Δήμος Εορδαίας τίμησε την ομάδα Κ-15 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων,
μία πολύ μεγάλη επιτυχία που προβάλει την περιοχή μας σε όλη τη χώρα , αναδεικνύοντας παράλληλα τη σημαντική αθλητική της παράδοση και την μεθοδική δουλειά που γίνεται από πλευράς ΕΠΣ στα τμήματα υποδομής.
Ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς  στον χαιρετισμό του, τόνισε: «Έχουμε την μεγάλη τιμή και χαρά να υποδεχόμαστε τους Πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ η παρουσία μας εδώ είναι ένα μικρό δείγμα της μεγάλης ανταπόδοσης που σας οφείλουμε για τη χαρά που μας δώσατε. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην περιοχή μας ξαναγεννιέται και αυτή η επιτυχία είναι η βάση πάνω στην οποία θα πρέπει να πατήσουμε για να πετύχουμε την αναγέννηση του. Υποχρέωση της Πολιτείας είναι να φτιάξει όλους εκείνους του αγωνιστικούς χώρους, οι οποίοι θα συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση και θα βοηθήσουν το ποδόσφαιρο να προχωρήσει μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας