Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Διάκριση του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας στο 30ο Πανελλήνιο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης στην Κομοτηνή (25& 26/6/2022).

Με το αργυρό μετάλλιο και άλλες σημαντικές διακρίσεις στις βαλίτσες τους επέστρεψαν αργά το απόγευμα της Κυριακής στη Σιάτιστα, οι αθλητές του Τμήματος Αναρρίχησης του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας «Ο Μπούρινος».

Οι αναρριχητές μας έλαβαν μέρος στο 30ο Πανελλήνιο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή το Σαββατοκύριακο 25 & 26/06/2022.

Ο πολλά υποσχόμενος, οκτάχρονος αθλητής μας, Σιόγκας Ιωάννης του Ναούμ, στην κατηγορία των Πανπαίδων Γ΄, κατάφερε να πραγματοποιήσει εξαιρετικές διαδρομές και να καταλάβει τη δεύτερη θέση.

Εξαιρετικές ήταν επίσης κι οι εμφανίσεις των άλλων αθλητών του Συλλόγων μας, των Τσακνάκη Ναούμ του Παναγιώτη, Μπότσκαρη Γεωργίου του Ναούμ, Τζώνου Αναστασίου του Χρήστου και της Τιούκαλια Αικατερίνης του Θέμη.

Οι άριστες υποδομές, η καλή δουλειά των προπονητών και το πολύ καλό έμψυχο υλικό που συνεχώς προστίθεται στις τάξεις μας, φέρνουν και θα φέρουν στο εγγύς μέλλον, άριστα αποτελέσματα.

Η διοίκηση τέλος, ευχαριστεί και συγχαίρει θερμά τους προπονητές Τσιαούση Γιάννη, Χατζηζήση Αθανάσιο και Μάρτου Νικιολέτα.

 

Από τη Διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας