Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Συνεταιρισμός Λατόμων Τρανοβάλτου «ΤΙΤΑΝΑΣ»: “Η Δημοτική Αρχή Σερβίων πρέπει να είναι σίγουρη ότι τυχόν εμμονή της στην διχαστική τακτική και στον δρόμο που διάλεξε θα έχει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει”

Την Δευτέρα, 27-06-2022, πρόκειται να συνεδριάσει στο Τρανόβαλτο το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων με θέμα την έγκριση απευθείας εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου για εκμετάλλευση εξόρυξης μαρμάρου στην περιοχή Τρανοβάλτου.

Η Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος προσωπικά, ενώ γνωρίζουν:

  • Ότι υπάρχουν 2 ενεργοί συνεταιρισμοί λατόμων,

  • Ότι ανάμεσα στους συνεταιρισμούς υπάρχουν διαφορές για συγκεκριμένες καταστατικές διατάξεις του άλλου συνεταιρισμού, οι οποίες δεν είναι σύμφωνες με τον Νόμο και την εγκριθείσα ΜΠΕ και παραμένουν ακόμα σε ισχύ. Όπως και ότι υπάρχουν διαφορές για το ύψος της συνεταιριστικής μερίδα.

  • Ότι υπάρχει συζήτηση προκειμένου να βρεθούν λύσεις, αμοιβαία αποδεκτές.

επιλέγει να θέσει τέλος στην συζήτηση και εντελώς απροειδοποίητα να εισηγηθεί –αναιτιολόγητα και παράνομα- την εκμίσθωση των λατομείων στον ένα συνεταιρισμό, παρακάμπτοντας –παράνομα και αναιτιολόγητα- τον συνεταιρισμό μας.

Κατά την γνώμη μας, πρόκειται για ενέργεια απαράδεκτη, παράνομη, ανήθικη, για αυτό βαθιά προσβλητική. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από εμάς και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Η Δημοτική Αρχή πρέπει να είναι σίγουρη ότι τυχόν εμμονή της στην διχαστική τακτική και στον δρόμο που διάλεξε θα έχει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει.

Τρανόβαλτο, 25.06.2022

Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού

kozan.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ; ΟΧΙ ΡΕ! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ

Το Προφίλ μας