Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων | Δημιουργία ψηφιακής περιήγησης του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου, στην Αθήνα.

Ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο η δημιουργία της ψηφιακής περιήγησης του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου στην Αθήνα (www.hellenicmotormuseum.gr) που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΠΕΚ Δυτικής Μακεδονίας  (https://urc.uowm.gr/) και του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (https://ide.uowm.gr/).

Το έργο είχε ως στόχο την ανάδειξη του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου και των εκθεμάτων του, αποσκοπώντας ταυτόχρονα στην αύξηση της ελκυστικότητας του τόσο ψηφιακά όσο και δια ζώσης.

Η ομάδα που απασχολήθηκε με το εν λόγω έργο απαρτίζονταν από τον Γεώργιο Αθανασιάδη, τον Αθανάσιο Μανάβη, τον επίκουρο καθηγητή Νικόλαο Ευκολίδη και τον καθηγητή Παναγιώτη Κυράτση. Πολλές ευχαριστίες σε όλη την ομάδα του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου για την άψογη και αγαστή συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξη τους.

Για να περιηγηθείτε ψηφιακά, πατήστε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο: hellenicmotormuseum.heptahedron.studio

Στο προσεχές διάστημα αναμένονται ακόμη περισσότερες και στενότερες συνεργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας