Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Ευφροσύνης Ντιό και του συντονιστή θεμάτων λαϊκών αγορών, κ. Γιώργου Βαβλιάρα με τους Αντιδημάρχους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες των Δήμων της Π.Ε. Κοζάνης για θέματα λαϊκών αγορών.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνης Ντιό και του κ. Γιώργου Βαβλιάρα, υπεύθυνου συντονιστή θεμάτων λαϊκών αγορών, με τους Αντιδημάρχους των Δήμων της Π.Ε. Κοζάνης και τους υπηρεσιακούς παράγοντες των αντίστοιχων διευθύνσεων. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Κοζάνης κ. Παφύλης Δημήτριος και Εορδαίας κ. Καΐδου Άννα, μαζί με τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους των δήμων τους καθώς και εκπρόσωποι των υπόλοιπων δήμων.

Το πλαίσιο της συζήτησης αφορούσε στην προσαρμογή των δήμων στον καινούριο Νόμο για τις λαϊκές αγορές και στη συνεργασία με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Περιφέρειας προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Καταλυτικό ρόλο στη συνάντηση έπαιξε και η παρουσία του Διευθυντή Βιομηχανίας, Εμπορίου, Παιδείας και Απασχόλησης της Π.Ε. Κοζάνης κ. Ράλλη Κωνσταντίνου καθώς και της κ. Τσακιρίδου Γεωργίας, Προϊσταμένης του Τμήματος Εμπορίου της ίδιας Διεύθυνσης, οι οποίοι παρέθεσαν τις απόψεις τους επί των ζητημάτων χωροθέτησης των λαϊκών αγορών και πλήρωσης των κενών θέσεων αυτών.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας