Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας: “Συνεχίζεται η κοροϊδία προς τους αγρότες της περιοχής για το θέμα των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ από τον παγετό του 2021”

Συνεχίζεται η κοροϊδία  προς τους αγρότες της περιοχής για το θέμα των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ από τον παγετό του 2021. Τα κεράσια, τα μήλα και τα καρύδια  δεν έχουν πληρωθεί ακόμη. Η ημερομηνία της πληρωμής είναι πλέον το πιο επίκαιρο ανέκδοτο μιας και μεταφέρεται από μήνα σε μήνα. Τα έξοδα της φετινής χρονιάς τρέχουν χωρίς έλεος και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο για τις αγροτικές οικογένειες.

Οι τοπικής βουλευτές όπως και η κυβέρνηση συνεχίζει να μας κοροϊδεύει και να παίζει την κολοκυθιά στο δίκαιο και αναγκαίο αίτημα μας για την επιβίωσή μας.

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας καλεί όλους τους αγρότες της περιοχής να βγάλουν συμπεράσματα από την στάση τους.

Απαιτούμε

  • Οι άνθρωποι της υπαίθρου πρέπει να αποζημιωθούν ΤΩΡΑ για τις πολύ μεγάλες ζημιές της προηγούμενης χρονιάς σε μηλιές, κερασιές και καρυδιές!

 

                                                                                                                                       Με τιμή το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας