Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Στους 100 καλύτερους του κόσμου στην ασπρόμαυρη φωτογραφία ο Δημήτρης Βαβλιάρας

Και επίσημα πλέον… 100 Great photographers and 100 Great photographs of the world.

470.000 συμμετοχές φέτος με 4267 να φτάνουν στο τρίτο στάδιο. Τελικά κατάφερα να μπω στους 100 καλύτερους φωτογράφους του κόσμου στην ασπρόμαυρη φωτογραφία. 4 φωτογραφίες επιλέχθηκαν για το πεδίο της ασπρόμαυρης φωτογραφίας (100 GREAT PHOTOGRAPHERS BLACK AND WHITE).
 
Dimitris Vavliaras
2 hours ago

Και επίσημα πλέον...
100 Great photographers and 100 Great photographs of the world.
470.000 συμμετοχές φέτος με 4267 να φτάνουν στο τρίτο στάδιο. Τελικά κατάφερα να μπω στους 100 καλύτερους φωτογράφους του κόσμου στην ασπρόμαυρη φωτογραφία. 4 φωτογραφίες επιλέχθηκαν για το πεδίο της ασπρόμαυρης φωτογραφίας ( 100 GREAT PHOTOGRAPHERS BLACK AND WHITE )


 

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο "αφελής κιθαρίστας" όπως τον είπε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στους 100 καλύτερους φωτογράφους του κόσμου. Τι να συγκρίνουμε; Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. κ. Βαβλιάρα μας κάνετε περήφανους. Ο πρόεδρος του δ.σ. όχι.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Γιατί τον προσβαλανε; Για λόγους επαγγελματικής αντιζηλίας; Όχι. Αλλά γιατί ήταν διαχειριστής της σελίδας ΑΝΤΙΧΥΤΑΜ στο Facebook! Αλλά και το συμβούλιο δεν είναι αντίθετο στο χυτά αμιάντου και έβγαλε και απόφαση; Ναι αλλά το ΞΕΡΟ ΟΧΙ το είπε ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Η παράταξη του Δημάρχου είπε "οχι με προϋποθέσεις"!!!!! Βέβαια ο ίδιος ο δήμαρχος πρότεινε χυτά αμιάντου στον Χατζηδάκη και τον Γεωργιάδη! Άλλωστε το κατήγγειλε μαζί με πολλά άλλα ο Δημήτρης ο Ζάκης στην επιστολή παραίτησης του! http://ai-vres.blogspot.com/2020/12/blog-post_684.html?m=1
Επειδή λοιπόν ο άνθρωπος είπε την άποψη του για ένα τόσο κρίσιμο θέμα που ο δήμαρχος πήγε να περάσει χωρίς να ρωτήσει κανέναν τον ειρωνεύτηκαν και τον πρόσβαλαν!
Τρικυμία εν κρανιω στην δημοτική αρχή και γέφυρα στην υποκρισία τις προσβολές και και το ψεμα!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Κε Βαβλιάρα,η διάκριση είναι τιμή για την περιοχή και για την Ελλάδα.

Το Προφίλ μας