Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Πάσχος Μητλιάγκας: "Η Ευρωπαια επιτροπος Εlisa Ferreira, με λιγα λογια, μας εβαλε γιαλια και μας προσγειωσε"

Η Ευρωπαια επιτροπος Εlisa Ferreira,με λιγα λογια, μας εβαλε γιαλια και μας προσγειωσε. Μας καλεσε να αποδειξουμε,πως ειμαστε σε θεση, να φερουμε στο προσκηνιο ωριμες και βιωσιμες πρακτικες, για μια μακροπροθεσμη προοπτικη του τοπου μας. Εμεις πρεπει να δημιουργησουμε, για να μεινουμε στον τοπο μας, εμεις και τα παιδια μας. Με αλλα λογια, εβαλε στο τραπεζι, τη μεγαλη σημασια της κινητοποιησης και δρασης του ανθρωπινου δυναμικου της περιοχης μας,φερνοντας στο προσκηνιο εμεις οι ιδιοι, πολιτικες, σχεδια προγραμματα και δρασεις, που κατοχυρωνουν τη μακροπροθεσμη βιωσιμοτητα. Πρεπει να γινει κατανοητο απ ολους, πως οι μεγαλες επενδυσεις, που προβαλλονται διαρκως, αν και ευπροσδεκτες, κατα κανονα,συμβαλουν σε μια οικονομικη μεγενθυνση, αντλουν σημαντικα κεφαλαια, απαιτουν χρονο και προσφερουν μικρο αριθμο θεσεων εργασιας, εχοντας ως βαση λειτουργιας, τη συγχρονη τεχνολογια. 
Η ποιοτητα και το μεγεθος της κινητοποιησης και συστρατευσης του ανθρωπινου δυναμικου της περιοχης μας, μπορει να δωσει τα ποιοτικα και ποσοτικα μεγεθη, που ανεφερε η Ευρωπαια Επιτροπος. 
Σ αυτον τον τιτανιο και δυσκολο, ομολογουμενως αγωνα,κανεις δεν περισσευει. 
Moνο τo δικο μας, ανθρωπογενες και παραγωγικο περιβαλλον, ειναι σε θεση να δωσει βιωσιμες και γι αυτο μακροπροθεσμες απαντησεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας