Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Κάλεσμα του ΦΣ Κοζάνης στους φιλάθλους για τον αγώνα με τον Εδεσσαϊκο

Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για την συσπείρωση την συμπαράσταση και την παρουσία του, σε όλους τους αγώνες της ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη για την φετινή σεζόν.  Ενόψει του σημερινού εντός έδρας αγώνα για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκο την Κυριακή 24/10 στις 15:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Γενική είσοδος Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Γυναίκες: 5 ευρώ

Μαθητές – Φοιτητές – Στρατιώτες - Ανέργους: 5 ευρώ (απαραίτητη η επίδειξη της σχετικής κάρτας)

Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν

Ισχύουν όλα τα εισιτήρια διαρκείας σεζόν 2021-2022.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι φίλαθλοι επίσης μπορούν να προμηθευτούν από τα ταμεία του γηπέδου τις κάρτες διαρκείας σεζόν 2021-2022 οι οποίες περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες Φιλικούς αγώνες, Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, Kυπέλλου Ελλάδος και Kυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης.

Τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για τους φιλάθλους:

Για την είσοδο των φιλάθλων θα τηρηθούν οι υγειονομικές οδηγίες που δόθηκαν λόγω πανδημίας. Η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους θεατές και σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση. Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο. Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος για την τήρηση των μέτρων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας