Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Πρωτοφανές σεξιστικό, κατά των γυναικών, κήρυγμα του μητροπολίτη Παύλου – Ειρωνεία και επίθεση για τον όρο “γυναικοκτονία” – Κατηγόρησε μόνο τη…μητέρα “μεθυσμένων κοριτσιών” που είδε – “Μου είπε ένα παιδί που τελείωσε εδώ το ΤΕΙ πως η 60χρονη μάνα του άφησε τον άντρα της που έκανε μια ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ και πήγε να γραφτεί σε μια σχολή…εκεί φτάσαμε!” – Βίντεο

από το Kozanimedia.gr
Επίθεση στα "κανάλια του διεθνούς σιωνισμού και της Μπίλντεμπεργκ"

Πρωτοφανές σεξιστικό, κατά των γυναικών, κήρυγμα έκανε σήμερα, από άμβωνος του ιερού μητροπολιτικού ναού του Αγίου Νικολάου, ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επιτέθηκε σε όσους χρησιμοποιούν τον όρο “γυναικοκτονία” και κατηγόρησε μόνο “τη μητέρα” (έκανε λόγο για “κατάντημα”) για μια παρέα “μεθυσμένων κοριτσιών”

που , όπως είπε, είδε ο ίδιος πηγαίνοντας το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία.

Επίσης, ο μητροπολίτης ανέφερε πως ένας απόφοιτος του τότε ΤΕΙ Κοζάνης που τον επισκέπτεται συχνά του ανέφερε πως “η μάνα μου πάτερ σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι μου γιατί ο πατέρας μου έκανε μια ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ…και πού πάει, τον ρώτησα 60 χρονών γυναίκα….Στη Θεσσαλονίκη για να γραφτεί σε μια σχολή!Εκεί φτάσαμε! Και δε λέει το παιδί μου…το σπλάχνο μου”!!!

“Φτιάξαμε έναν καινούριο όρο εμείς οι Έλληνες για τις γυναίκες, για να τις εμπαίζουν και αυτές το πιστεύουν… γυναικοκτονία λέει…πού να ακουστεί στον νομικό ποινικό κόσμο ανά την οικουμένη και να γελάσει ή μάλλον να καγχάσει…γυναίκα δεν είσαι άνθρωπος; Εμείς ξέρουμε ανθρωποκτονία….αφού δεν είσαι άνθρωπος τι είσαι;”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, ο οποίος, επίσης, ανέφερε πως “λένε οι γυναίκες πως, σεβασμιότατε, οι άντρες μας πολλές φορές μας ταπεινώνουν….στο χέρι σας είναι να μεταδώσετε, να μεταγγίσετε αυτό που είστε! Έλεγαν οι μανάδες μας, ακούστε παιδιά μου, εμείς οι γυναίκες ό,τι θέλουμε κάνουμε, αρκεί σε κάποια στιγμή να έχουμε το στόμα μας κλειστό και μετά θα γίνει αυτό που εμείς θέλουμε. Έχει δύναμη η γυναίκα, γιατί έχει αισθήματα που δεν έχει ο άνδρας”.

Επίσης αναφέρθηκε στο μεγάλο ποσοστό διαζυγίων στην Ελλάδα, ενώ ανέφερε πως “δεν είμαι ούτε ρατσιστής, ούτε εθνικιστής”,

 

Δείτε το βίντεο μετά το 2:47:30:

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας