Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Απόφαση για τη διεξαγωγή των μαθητικών παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου 2021 για τους Δήμους της Π.Ε. Κοζάνης μόνο με τη συμμετοχή των σημαιοφόρων και παραστατών των σχολικών μονάδων.

Αποφασίζουμε

Τη διεξαγωγή των μαθητικών παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου 2021 για τους Δήμους της Π.Ε. Κοζάνης μόνο με τη συμμετοχή των σημαιοφόρων και παραστατών των σχολικών μονάδων.

Παρακαλούνται επίσης οι φορείς και οι Σύλλογοι να συμμετάσχουν με την αντίστοιχη εκπροσώπηση.

Η απόφαση δεν αφορά την συμμετοχή των στρατιωτικών δυνάμεων. 

Υπενθυμίζεται ότι αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρηθούν στις παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το Υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και στους εξωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός. Επομένως, την ώρα της παρέλασης, οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα σε αντίθεση με τους παρελαύνοντες για τους οποίους η χρήση μάσκας δε θα είναι υποχρεωτική αφού θα είναι στοιχισμένοι.

 

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης

 

 

Γρηγόριος Θ. Τσιούμαρης

 

 

5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος27/10/21 17:17

  Και μετα το πέρας της παρέλασης, να μην ξεχάσουμε να μαζευτούμε όλοι στις καφετέριες και στα ταβερνάκια που θα είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/10/21 18:54

   Οι παραστάτες και οι γονείς τους θα είναι λίγοι οπότε μην ανησυχείς. Άλλωστε για τις καφετέριες και ταβέρνες ισχύουν αυστηρά μέτρα.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/10/21 22:32

   Μάλλον δεν βγαίνεις και πολύ για να δείς τι γίνετε. Κάνε μια βόλτα αύριο. Επίσης η παρέλαση δεν είναι μόνο για όσους έχουν κάποιο παιδί που παρελάσει, είναι εθνική εορτή, είναι ανοιχτή για όλους.

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος28/10/21 11:50

  Αν δεν βγαίνει στην πόλη και δεν έχει αίσθηση τι γινόταν και τι γίνεται στα μέρη μας έχει πολλές πιθανότητες να βγει δήμαρχος η πρόεδρος του συμβουλίου. Όπως ο Πινόκιο και ο "είμαι ιστορικός"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος28/10/21 18:30

  Τώρα κοιτάς το τι γίνεται, το κάποτε το όταν και το άμα, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Είναι απλά ψευδαισθήσεις που αλλοιώνουν την πραγματικότητα. Υπεύθυνοι για την κατάσταση που επικρατεί πλέον είναι πάρα πολλοί και περισσότερο οι ίδιοι οι δημότες που έχουν μάθει να απαξιώνουν την περιοχή απο πολύ μικρή ηλικία. 8/10 μαθητές γυμνασίου σκέφτονται πότε θα τελειώσουν το σχολείο να πάνε για σπουδές και να μην ξανα πατήσουν το πόδι τους εδώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας