Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ.

Την Βασίλισσα του Κάμπου, την ιστορική ομάδα της Λάρισας την ΑΕΛ, υποδέχεται την Κυριακή στην πόλη μας η ΑΕΠ Κοζάνης.

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο της Κοζάνης (ΔΑΚ), στις 3 το απόγευμα, αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από τους φίλους μας αλλά και γενικότερα από τους φιλάθλους

της περιοχής, που χρόνια τώρα στερούνται τέτοιων αναμετρήσεων.

Η ΑΕΛ, πρώτο φαβορί για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, έρχεται με μια σειρά σπουδαίων ποδοσφαιριστών στις τάξεις της και με νέο μάλιστα προπονητή, τον κ.Φυντάνη.

Για την ομάδα μας, ο φιλικός αυτός αγώνας είναι ο πρώτος που θα δώσει στην έδρα της, καθώς σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, όλα τα φιλικά παιχνίδια της τα έδωσε, μακρυά από την Κοζάνη.

Ο ερχομός της Λάρισας στην πόλη μας, σημαίνει και την αποδοχή και την καθιέρωση στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της ΑΕΠ, όπου εδώ και ένα χρόνο μάχεται μόνο με τις δικές της δυνάμεις, να κρατήσει ένα επίπεδο και να δείξει το δρόμο για το πως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο.

Η ομάδα μας, παρά το γεγονός ότι δεν της αποστέλλεται πρόσκληση συμμετοχής στη Super League 2, με προσθήκες καλών ποδοσφαιριστών και με τον ίδιο τεχνικό, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο και να δίνει συνεχώς ευκαιρίες στα νέα παιδια της περιοχής μας.

Την Κυριακή, κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, οι φίλαθλοι της ευρύτερης περιφέρειας μας, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη νέα ΑΕΠ, να εκπροσωπεί με αξιοπρέπεια το ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας