Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Ανακοίνωση της Οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σερβίων-Βελβεντού

Η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ την Τετάρτη 06/10/2021 και ώρα 5 μ.μ., διοργανώνει συμβολική εκδήλωση στο δρόμο Σέρβια Καστανιά στη θέση ΚΙΟΣΚΙ, 1000 μέτρα πριν το χωριό της Καστανιάς, κατά της ανεξέλεγκτης αδειοδότησης και εγκατάστασης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) σε δημόσιες εκτάσεις σε όλη την έκταση της ορεινής περιοχής
Πιερίων Καμβουνίων.
Οι εγκρίσεις αυτές γίνονται χωρίς καμιά ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών και χωρίς κανένα χωροταξικό σχέδιο που να ορίζει συγκεκριμένους χώρους εγκατάστασης. Οι συνέπειες θα είναι αρνητικές για το περιβάλλον, την τοπική οικονομία και την προοπτική εναλλακτικής ανάπτυξης της λίμνης Πολυφύτου και των ορεινών περιοχών που την περιβάλλουν. Τεράστιες εκτάσεις θα υποβαθμιστούν και θα αλλοιωθεί η αισθητική και περιβαλλοντική αξία που έχει ο τόπος μας .

Δεν είμαστε αντίθετοι με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αλλά είμαστε αντίθετοι με την χωρίς σχέδιο ανεξέλεγκτη εγκατάσταση, είμαστε αντίθετοι με τις επενδύσεις ευκαιρίας.
Καλούμε τους συνδημότες μας να συμμετέχουν στην εκδήλωση και να απαιτήσουμε την διακοπή των αδειοδοτήσεων και εγκαταστάσεων μέχρι να κατατεθεί από την Περιφέρεια και με την σύμφωνη γνώμη των τοπικών κοινωνιών, μια ολοκληρωμένη πρόταση .
03/10/2021

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτοί κάποτε σήκωναν τις μπάρες στα διόδια και οταν βγήκαν έβαλαν δεκάδες καινούργια. Έτσι και τώρα μπορεί να διαμαρτύρονται αλλά αν βγουν μπορεί να μας τα βάλουν μέχρι και στην αυλή μας.

Ανώνυμος είπε...

Προς το παρόν τα βάζουν άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

προς το παρων οι μονοι που εκαναν ακριβως τα αντιθετα απο αυτα που ελεγαν προεκλογικα εινα οι του Συριζα.

Το Προφίλ μας