Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια Μακρυγιάννη Λεμονιά, του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης «Ο Αλιάκμων», στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων - Νεανίδων στο Μόναχο της Γερμανίας

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021

Την τρίτη θέση (3η) και το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η αθλήτριά μας Μακρυγιάννη Λεμονιά, μαζί με τις συναθλήτριές της Παπατέρπου  Παρθένα, Χαραλαμπίδου Ελένη και Βακοπούλου Ευαγγελία, αγωνιζόμενες στην τετράκωπο άνευ των Νεανίδων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων -  Νεανίδων, που έγινε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Μονάχου Γερμανίας στις 9  και 10 Οκτωβρίου.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ συγχαίρει  την Λεμονιά Μακρυγιάννη και το πλήρωμά της, για την σπουδαία  ευρωπαϊκή διάκρισή τους, και εύχεται υγεία και δύναμη  για τη συνέχεια.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν, ασφαλώς, σε όλα τα πληρώματα της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας που έλαβαν μέρος στους αγώνες, τόσο για την προσπάθειά τους όσο και για τις σημαντικές επιτυχίες τους, αλλά και στους προπονητές που για μια ακόμη φορά σήκωσαν ψηλά τη γαλανόλευκη κι έδειξαν ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Μπράβο παιδιά!

 


Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο πολλα συγχαρητηρια!!

Ανώνυμος είπε...

Πολλά Συγχαρητήρια ευτυχώς είσαι στον ΝΟΚ γιατί εάν ήσουν στον ΤΙΤΑΝ θα είχες την τύχη της Τζικανουλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια καλή συνεχεια

Ανώνυμος είπε...

ΔΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΑΛΛΑ.

Το Προφίλ μας