Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Κάλεσμα συμμετοχής στη Λαμπαδηφορία Δωρεάς Ζωής

Γίνε μέρος της Αλυσίδας της Ζωής, Δήλωσε συμμετοχή!

Τρίτο Σάββατο του Σεπτέμβρη είναι η Παγκόσμια Ημέρα Δωρητών Μυελού των Οστών και στην κεντρική πλατεία από 18:00 θα γίνεται ενημέρωση και λήψη δείγματος.
            Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 20:15 Η φλόγα της ζωής, η φλόγα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης  αφού διατρέξει την πόλη θα ανάψει το βωμό  στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης ελπίζοντας να φέρει ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας στους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών.

            Η προσφορά αίματος δεν είναι φιλανθρωπία είναι υπόθεση όλων μας. Γίνε Αιμοδότης, Δωρητής Αιμοπεταλίων, δότης Μυελού των Οστών και βλαστοκυττάρων, γίνε δωρητής Οργάνων, στήριξε τη Ζωή!
Όσοι περισσότεροι δουλέψουμε μαζί, τόσο περισσότερες Ζωές μπορούμε να σώσουμε & να διασφαλίσουμε ότι το μήνυμα για ασφαλή & επαρκή Αιμοδοσία θα μεταδοθεί δυνατά σε όλο τον κόσμο.
Η Λαμπαδηφορία είναι μια αφορμή για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, για την προσέλκυση νέων Δωρητών Μυελού των Οστών,  Εθελ. Αιμοδοτών & την διατήρηση των παλαιών.

            Προσκαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, τους μαθητές, τους φίλους του πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού, τους Συλλόγους και τις ομάδες της περιοχής, αλλά και μεμονωμένους συμπολίτες στη μεγάλη αυτή γιορτή της Δωρεάς Ζωής, της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

            Δηλώστε τη συμμετοχή σας, καθώς και από ποιο σημείο της πόλης μπορείτε να ενταχθείτε στους Λαμπαδηφόρους.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: Τσαουσίδης Θεόδωρος: 6977337561
& 2461040575

Όλοι μαζί, ας κάνουμε τον Εθελοντισμό γιορτή!!!

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ
Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Δότες Ζωής.
Για το Δ.Σ.
                    Ο πρόεδρος                                     Ο Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                   Βακφάρης Αθανάσιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας