Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Ευχαριστήριο της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης σε όσους συνέβαλλαν στην διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου για την μετάβαση στην Καθαρή Ενέργεια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου και της Έκθεσης για την μετάβαση στην Καθαρή Ενέργεια που πραγματοποιήθηκαν από τις 19 μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου του 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων.
Το διεθνές συνέδριο και η έκθεση  ενισχυθήκαν με διαδραστικές συναντήσεις που στόχευαν στην ανταλλαγή γνώσης και τεχνογνωσίας σχετικά με τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές πρωτοβουλίες σε θέματα Καθαρής Ενέργειας.
Το συνέδριο αποτέλεσε ένα λειτουργικό συνδυασμό πάνελ, παρουσιάσεων και συζητήσεων σε συνδυασμό με άλλες παράλληλες δραστηριότητες, ώστε να θα προωθηθεί η Μετάβαση στην Καθαρή Ενέργεια σε ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων και όχι μόνο.
Με την ολοκλήρωση του Συνεδρίου και της Έκθεσης, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης θα ήθελε να  εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στις υπηρεσίες της Τροχαίας και της Ασφάλειας Κοζάνης, που ανταποκρινόμενες άμεσα στο κάλεσμα των ιθυνόντων υποστήριξαν και τις τέσσερις ημέρες των διαδικασιών, συμβάλλοντας στη επιτυχημένη και ασφαλή διεξαγωγή τους. Επίσης θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στην υπηρεσία Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης και ιδιαιτέρως στον επικεφαλής της Αντιδήμαρχο, Βασίλη Βασιλακόπουλο για τον καθαρισμό του Εκθεσιακού Κέντρου.
Επίσης, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες της περιοχής που στήριξαν με τη συμμετοχή τους την παράλληλη έκθεση, αξιολογώντας τη σημασία που έχει μία τέτοιου είδους πρωτοβουλία. Φυσικά δεν μπορούν να παραληφθούν οι ευχαριστίες προς τους ομιλητές, τους συνέδρους αλλά και τους συμμετέχοντες του συνεδρίου.
 Τέλος θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στο Cluster Βιοκονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας για την αγαστή συνεργασία, καθώς επίσης και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στον Δήμο Κοζάνης, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, την ΑΝΚΟ και το Τεχνικό Επιμελητήριο για την υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας