Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

«Εξοικονομώ κατ' Οίκον ΙΙ»: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για τη Δυτική Μακεδονία

Αύριο, Πέμπτη, ολοκληρώνεται ο κύκλος του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ», με το ενδιαφέρον των πολιτών να παραμένει μεγάλο.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΝ, την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» για τις

Περιφέρειες Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων.
Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» άνοιξε στη 10:00 το πρωί και σε διάστημα μίας ώρας εξαντλήθηκαν οι διαθέσιμοι πόροι για την Περιφέρεια Κρήτης.

Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν 1.126 αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 14 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά για την εν λόγω Περιφέρεια Κρήτης καταχωρήθηκαν 2.127 αιτήσεις.
«Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ»: Η «σκυτάλη» στη Δυτική Μακεδονία

Για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέχρι τις 11.00 το πρωί είχαν υποβληθεί 207 αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» και είχαν δεσμευθεί περίπου 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ η διαδικασία συνεχίζεται. Το ίδιο ισχύει και για την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων, όπου μέχρι τις 11.00 το πρωί είχαν υποβληθεί 379 αιτήσεις και είχαν δεσμευθεί περίπου 4,7 εκατ. ευρώ.

Η υποβολή αιτήσεων για τον Β’ κύκλο του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» ολοκληρώνεται αύριο, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, με το άνοιγμα της πλατφόρμας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στις 10.00 το πρωί.


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας