Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Τρανόβαλτο: Κάτοικος σκότωσε αδέσποτο σκυλάκι-Σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα

Από το Kozanimedia.gr
Το γύρο της χώρας, ειδικά μέσα από sites φιλοζωικών σωματείων, κάνει εδώ και μερικές ημέρες η είδηση πως κάτοικος του Τρανοβάλτου του Δήμου Σερβίων βασάνισε φριχτά αδέσποτο σκυλάκι και στη συνέχεια το σκότωσε μπροστά σε συγχωριανούς του και μικρά παιδιά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του
Kozanimedia, το οποίο ερεύνησε το θέμα μετά και από σχετικές αναφορές αναγνωστών, πράγματι ο εν λόγω άντρας, ηλικίας 58 ετών, σκότωσε με βίαιο τρόπο το άτυχο ζώο, με το θλιβερό αυτό περιστατικό να γίνεται γνωστό σε ολόκληρο το χωριό.
Ήδη οι αστυνομικές αρχές έχουν επιληφθεί του θέματος και, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα σε βάρος του εν λόγω άντρα, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχοντας στο παρελθόν νοσηλευτεί και σε ψυχιατρικές κλινικές της περιοχής μας.
Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μια ιδιάζουσα περίπτωση, με τις αστυνομικές αρχές να κινούνται με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να διασφαλιστεί η δημόσια ασφάλεια ειδικά στο Τραόβαλτο και, φυσικά, αφενός μεν να τιμωρηθεί ο δράστης, αφετέρου δε να αποφευχθεί ανάλογο τραγικό περιστατικό στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας