Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Χρήστος Ελευθερίου ζητά συνεργασίες, αλλά αποφασίζει να διοικεί μόνος

Πράγματι ο δήμαρχος Σερβίων κ. Χρήστος Ελευθερίου επεδίωξε την επικοινωνία με την αντιπολίτευση και συγκεκριμένα με τους συνδυασμούς του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και της Ρίτσας Σπυρίδου. Μια μέρα πριν την ορκωμοσία του πραγματοποιήθηκε και η τελευταία από τις συναντήσεις με την ομάδα του Βασίλη Κωνσταντόπουλου, με το δήμαρχο να εκφράζει την απόφασή του να διοικήσει με την δική του ομάδα το δήμο  ζητώντας την στήριξη της ομάδας Κωνστατόπουλου. Όταν σε προηγούμενες συναντήσεις γινόταν κουβέντα για τις θέσεις ευθύνης και τον αριθμό τους. Μετά από δύο χρόνια βλέπουμε…
Ανάλογα συναντήθηκε και με την ομάδα της Ρίτσας Σπυρίδου μετά την ορκωμοσία του στη Νεράιδα, χωρίς να προηγηθεί καμιά άλλη συνάντηση, ζητώντας αγαστή συνεργασία Κουβέντα για τοποθέτηση άλλων συμβούλων εκτός της παράταξής του στο νέο διοικητικό σχήμα δεν άνοιξε ποτέ. Εν κατακλείδι διοικεί μόνος του ο κ. Ελευθερίου και καλά κάνει, οι επιλογές κρίνονται, εκείνος αποφασίζει.
Στις 3 Ιουνίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοΛόγος και το Λύσανδρο Ρήγα ο ίδιος τόνιζε ότι «Κι η ομάδα του κ. Κωνσταντόπουλου έχει ώριμα στελέχη που μπορούν να βοηθήσουν στη διοίκηση του δήμου». Τελικά ακόμα κι ο αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής είναι ο αντιδήμαρχος οικονομικών.
Αν και αυτό χαρακτηρίζεται «παραπλανημένο» άρθρο  θα πρέπει  ο καθένας να ψάξει να  τους λόγους, τις αιτίες και ταπροσκόμματα, που οδήγησαν σε ναυάγιο κάθε προσπάθεια.
Ιωάννα Παπαδημητρίου
prlogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας