Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ειδικό Έπαινο Συμμετοχής στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κοζάνης για τη συμμετοχή του στην Εμπορική Έκθεση Μαθητικών Επιχειρήσεων Trade Fairs Ελλάδας 2017

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κοζάνης κέρδισε Ειδικό Έπαινο Συμμετοχής για τη συμμετοχή του στην Εμπορική Έκθεση Μαθητικών Επιχειρήσεων.
Το σχολείο μας, μαζί με το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Δημητρίου Αττικής, ήταν ένα από τα δύο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ που πρωτοστάτησαν με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων, ανοίγοντας το δρόμο με την ανάδειξη καλών πρακτικών, και στα υπόλοιπα Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ανά την Ελλάδα.
Οι μαθητές/τριες  μας εκτός από τον έπαινο συμμετοχής και την εκτίμηση των υπευθύνων, κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες, ενίσχυσαν την αυτοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους ενώ παράλληλα επετεύχθησαν στόχοι της συμπερίληψης μέσα από τη συναναστροφή τους με μαθητές/τριες σχολείων γενικής αγωγής και εκπαίδευσης.
Η Δ/ντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κοζάνης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον επιχειρησιακό μας σύμβουλο και χορηγό μας κ. Στέλιο Πιτένη. Επιπλέον ευχαριστούμε τον πρώην Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας κ. Γιώργο Κωτσίδη, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης κ. Μανώλη Κουτσοσίμο, την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Νικόπολης «Αη Γιάννης» κ. Αντωνία Κορμπέτη και τις κυρίες του Συλλόγου, την Πρόεδρο κ. Αντιγόνη Καραγκούνη και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας,  τους χορηγούς μας και όλους όσους μας στήριξαν στην προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας