Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Τα ροφήματα El Greco Natural Herbs & Teas, και τα Μπαχαρικά Μπαγκατζούνης ΣΤΗΝ 4η "FOODEXPO ATHENS 2017"

H Μάρκος Μπαγκατζούνης & Υιοί Αεβε,  δίνει το «παρών» για 2η  φορά στην κορυφαία διεθνή έκθεση για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών, FOODEXPO, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου στο Μετροπόλιταν Expo στην Αθήνα.
Στο περίπτερο της εταιρείας  θα παρουσιαστεί στους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων η μεγάλη γκάμα προιόντων της και η νέα  Βιολογική σειρά ροφημάτων El Greco Natural Herbs & Teas, τα οποία χρησιμοποιούν αποκλειστικά Βιολογικές και Ελληνικές Α Υλες.

Αντικειμενικός σκοπός της συμμετοχής είναι η προώθηση της Μεσογειακής διατροφής, και τα εξαιρετικής ποιότητας βότανα της χώρας μας. Παράδειγμα αποτελεί το Herbal Mix Tea με Γλυκάνισο που αποτελείται απο οκτώ βότανα και προωθεί η εταιρεία σε Ελλάδα και σε εξωτερικό.

Η FOODEXPO  αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες εκθέσεις παγκόσμιας κλίμακας για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, ενώ φέτος οι εκθέτες ξεπέρασαν τους 1200. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε με 21 επιχειρήσεις απο τον χώρο των τροφίμων σε συνεργασία με τα αντίστοιχα Επιμελητήρια.

Η Διεθνής αυτή έκθεση καλύπτει όλα τα τμήματα της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών: από το λιανικό εμπόριο και τις υπηρεσίες τροφίμων-ποτών  μέχρι την τροφοδοσία της αγοράς & της επαγγελματικής εστίασης Ho.re.ca.


Με εκτίμηση
                              

                           
                                         
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας