Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: Σχετικά με τη ΦΕΤΑ - Όταν η υποκρισία και η μικροπολιτική περισσεύουν.

Η φέτα αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά προϊόντα της χώρας μας.
Σήμα κατατεθέν της Ελληνικής κτηνοτροφίας και από τα πιο γνωστά Ελληνικά προϊόντα.
Η συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον Καναδά πλήττει τους μικροπαραγωγούς και ευνοεί τις πολυεθνικές, πλήττει και την Ελληνική παραγωγή φέτας.
Οι συζητήσεις για τη συγκεκριμένη συμφωνία, δεν έγιναν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Ξεκίνησαν το 2009 και το τελικό κείμενο της συμφωνίας οριστικοποιήθηκε το φθινόπωρο του 2014. Στις διαπραγματεύσεις αυτές που γινόταν σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι εκπρόσωποι της χώρας, είτε απουσίαζαν είτε κοιμόταν.
Γιατί η Ν.Δ. το ΠΑΣΟΚ και άλλοι «δήθεν θεματοφύλακες» των Ελληνικών αξιών και της Ελληνικής παραγωγής δεν έκαναν τότε ότι έπρεπε να κάνουν; Μπορούν έστω και τώρα να συμφωνήσουν στις επιλογές που πρέπει να γίνουν; Χαρακτηριστική είναι η «καρατόμηση» Κασαπίδη.
Καταγγέλλουν σήμερα την κυβέρνηση ότι ευθύνεται για την κατάσταση που παρέλαβε σε σχέση με τη φέτα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετείται ξεκάθαρα αρνητικά, απέναντι σ’ αυτή τη συμφωνία που είναι ενάντια στα συμφέροντα της χώρας μας, την ελληνική παραγωγή και τις αξίες της χώρας, καθώς πρόκειται για συμφωνία που ενδυναμώνει το ρόλο των πολυεθνικών, απέναντι σε κράτη και λαούς.
Το απέδειξε έμπρακτα με τη στάση των Ευρωβουλευτών του στο Κοινοβούλιο, όταν έγινε η σχετική ψηφοφορία.
Το αποδεικνύει και σήμερα στηρίζοντας το αίτημα των κτηνοτρόφων μας για ψήφισμα από τη Βουλή των Ελλήνων με αίτημα την τροποποίηση της συμφωνίας.
Το αποδεικνύει επίσης με τις προσπάθειες της κυβέρνησης για τη διαμόρφωση και την υλοποίηση συγκροτημένης πολιτικής στήριξης και ανάπτυξης της κτηνοτροφικής παραγωγής της χώρας.


Ν.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΡΙΖΑ
22 Μαρτίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου