Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Στα Σέρβια θα βρεθεί η κινητή μονάδα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για προληπτικές εξετάσεις

της Βάσως Σάφη από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Στα Σέρβια Κοζάνης θα βρεθεί στις αρχές του επόμενου μήνα και συγκεκριμένα από τις 3 μέχρι τις 7 Απριλίου η εθελοντική οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την κινητή της μονάδα, κάνοντας δωρεάν προληπτικό τσεκ απ στους πολίτες.

Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον «Π.Λ.» ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Χαράλαμπος Τσεβεκίδης, η κινητή μονάδα του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρεθεί στην περιοχή των Σερβίων από τη Δευτέρα 3 Απριλίου και για μια εβδομάδα, κάνοντας προληπτικές εξετάσεις σε παιδιά της περιοχής. Στην κινητή μονάδα που θα βρίσκεται στα Σέρβια Κοζάνης, θα εξετάζονται δωρεάν τόσο ο μαθητικός όσο και ο γενικός πληθυσμός .
Οι εν λόγω εξετάσεις θα γίνουν με την εθελοντική συνδρομή γιατρών από τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κοζάνης, αφού θα υπάρχουν στον χώρο τόσο παιδίατρος, όσο και οφθαλμίατρος, ΩΡΛ και γενικός γιατρός, όπως ζητήθηκε από τα μέλη του «Χαμόγελου του Παιδιού» από τον Ιατρικό Σύλλογο.

Β.Σ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ε παλληκάρια του αι βρες για το Σώρρα δεν έχει τόποτε έχετε καιρό να μας ενημερώσετε αλλά και να διασκεδάσετε. Μας έληψε

Το Προφίλ μας