Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Διαψεύδει το Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού η απάντηση του ΥπΑΑΤ σε αναφορά τουΓιώργου Κασαπίδη σχετικά με τις ζημιές από ψύχος σε αποθηκευμένα προϊόντα της Παλιάς Καστανιάς του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού

Τι κατραπακιά ήταν αυτή ρε Σάκη; 
"Οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ  θα διενεργήσουν τις απαραίτητες καταγραφές"... "στη συνέχεια οι ζημιές, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις θα ενταχθούν σε πρόγραμμα ....το οποίο θα υποβληθεί προς έγκριση στην Ε.Ε. ...Οι ενισχύσεις θα καταβληθούν στους δικαιούχους μετά την έγριση του προγράμματος και της δαπάνης από το Υπουργείο Οικονομικών"!!! 
Άλλα μας έλεγε  ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: 
"Η υπόθεση των πατατοπαραγωγών πήρε τον καλό δρόμο. Ήδη εγκρίθηκαν οι πιστώσεις και σύντομα οι ταλαίπωροι συμπατριώτες μας θα αποζημιωθούν και θα ανακουφιστούν από τη μεγάλη ζημιά που πάθανε." 

Και σε διαμαρτυρία του πρώην Δημάρχου  Σερβίων-Βελβεντού κ. Β. Κωνσταντόπουλου ότι η αποζημίωση είναι κυβερνητική επιλογή αντιγύρισε: "ήταν μαζί μου όλο το υπουργείο εκεί" και "το έθεσα επιτακτικά και εκβιαστικά" και το κορυφαίο όλων " Όσο κι αν προσπαθείς να μειώσεις το έργο του Δημάρχου έχεις μείνει πολύ πίσω"

Η συνεδρίαση υπάρχει στο βίντεο εδώ 
(Δείτε τα πρώτα λεπτά πριν από τις ψηφοφορίες

 Ακολουθεί το δελτίο τύπου από το Πολιτικό Γραφείο  του κ. Γ. Κασαπίδη: 

 Σε απάντηση του ΥπΑΑΤ στην υπ. αριθμ. 993/30.01.17 αναφορά του βουλευτή Κοζάνης Γιώργου Κασαπίδη σχετικά με τις ζημιές από ψύχος σε αποθηκευμένα προϊόντα της Παλιάς Καστανιάς του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού, ο υπουργός πληροφορεί την πρόθεσή του να τις εντάξει στο πρόγραμμα χορήγησης Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων, αμέσως μετά το πέρας της καταγραφής από τις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που απαιτούν οι Κοινοτικοί Κανονισμοί.
Επισυνάπτεται το περιεχόμενο της απάντησης
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου