Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Κλείνουν τα καταστήματα στον Βελβεντό – Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου

Στο Βελβεντό θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 8 Μαρτίου όλα τα καταστήματα και οι αγροτοσυνεταιριστικές υπηρεσίες ως έμπρακτη στήριξη στον αγώνα των αγροτών της περιοχής. Συγκεκριμένα ο Αγροτικός Σύλλογος Βελβεντού θα είναι μπροστάρης στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου στην πλατεία Βάθης την ίδια μέρα δίπλα σε άλλους συλλόγους της χώρας . Χαρακτηριστική η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεταιρισμούς του Βελβεντού τον ΤΟΕΒ και τον εμπορικό σύλλογο και όλους τους εμποροεπαγγελματίες του Βελβεντού, για την έμπρακτη στήριξή τους, στην κινητοποίηση των αγροτών στην Αθήνα ,με το να είναι κλειστά την Τετάρτη 8 Μαρτίου την ημέρα της κινητοποίησης. Όλοι μαζί θα είμαστε στην Αθήνα, γιατί ο αγώνας δεν είναι μόνο των αγροτών, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ 8 ΜΑΡΤΗ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.»
Ι.Π.
http://www.prlogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου