Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Πολιτιστικός Σύλλογος " ΄Εκφραση " Φωτογραφική Έκθεση 8 έως 19 Μαρτίου, στο cafe & bar "Φλώ", στην Πτολεμαϊδα

Φωτογραφική Έκθεση, με φωτογραφίες από τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου "Έκφραση" Πτολεμαϊδας, θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη  8 έως και την Κυριακή 19 Μαρτίου, στο Cafe & bar "Φλώ", στην Πτολεμαϊδα.

Πρόκειται για μία διαπεραστική φωτογραφική ματιά,  των μαθητών της φωτογραφικής ομάδας , η οποία στον δεύτερο χρόνο της λειτουργίας της, επιχειρεί να αποτυπώσει τις εικόνες της ζωής, της καθημερινότητας, του τόπου αλλά και του βιωματικού χρόνου.

Είκοσι οκτώ (28) φωτογραφίες συνολικά, της  Petyas Vladimirova, Γιάννας Θεοδώρου, Δημήτρη Καλαϊτζή, Μαρίας Λαζαρίδου, Μαριάνας Κοσμίδου, Αντώνη Μαυρίδη και Χρήστου Παπαδόπουλου, θα εκτεθούν σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο του Cafe & bar "Φλώ", Εθνικής Αντίστασης 20, στον πεζόδρομο απέναντι από την Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης, στην Πτολεμαϊδα.

Η φωτογραφική έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6 το απόγευμα  έως τις 9 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από 11 π.μ  έως 1.30 μ.μ και από τις 6  έως τις 9 μ.μ.

Τα Εγκαίνια της Φωτογραφικής Έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις  7 το βράδυ και κατά την διάρκεια τους, οι  επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα φωτογραφικό Event-έκπληξη.           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου