Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του 45χρονου αγνοούμενου στη λίμνη Πολυφύτου

της Αργ. Ζιάμπα από το Kozanilife.gr
Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες που πραγματοποιούνται για τον 45χρονο αγνοούμενο από το Λιβαδερό Κοζάνης στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Πολυφύτου.
Στις έρευνες χρησιμοποιήθηκαν κάμερες βυθού από την ΕΜΑΚ, drone από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης και ένα εξειδικευμένο μηχάνημα με υπερήχους (sonar), για την καλύτερη απεικόνιση του βυθού.
Ο 45χρονος άντρας εξαφανίστηκε την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς ενώ άφησε σημείωμα το οποίο βρέθηκε στο όχημα του. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε παρκαρισμένο στην υψηλή γέφυρα των Σερβίων, στο ύψος περίπου όπου σταθμεύει η καντίνα.

Στις έρευνες όλες αυτές τις ημέρες συμμετέχουν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας Κοζάνης, μονάδα της ΕΜΑΚ από την Θεσσαλονίκη, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, οι έρευνες συνεχίζονται και από ιδιώτες εθελοντές με σκάφη.
Για τη συνέχεια των ερευνών, αναμένεται η σχετική άδεια από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να μπορούν να συνεχίσουν κατά την περίοδο της απαγόρευσης της αλιείας, που αφορά την περίοδο από 1 Απριλίου έως και 31 Μαΐου.
Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου