Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Οριοθετήθηκαν οι περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2016

Μετά από συντονισμένες ενέργειες όλων των εμπλεκομένων φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 637Β’) η με αρ. ΔΑΕΦΚ/5320/2016/Α325 Κοινή Υπουργική Απόφαση Οριοθέτησης περιοχών και χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τις πλημμύρες της 8ης, 9ης και 10ης Σεπτεμβρίου 2016 σε περιοχές της Π.Ε. Γρεβενών και Π.Ε. Κοζάνης.
Στη συγκεκριμένη Απόφαση αναφέρονται τα διοικητικά όρια των πλημμυρόπληκτων περιοχών, οι προθεσμίες υποβολής ενδιαφέροντος, οι όροι-προϋποθέσεις και οι διαδικασίες που θα ακολουθήσουν στον Τ.Α.Σ. Κοζάνης οι εν δυνάμει δικαιούχοι Στεγαστικής Συνδρομής,  το 60% της οποίας συνίσταται σε δωρεάν κρατική αρωγή.
«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέπουμε την ανταπόκριση που έτυχε το αίτημά μας από τους αρμόδιους Υπουργούς, να αποκατασταθούν οι ζημιές που υπέστησαν περιοχές της Π.Ε. Γρεβενών και της Π.Ε. Κοζάνης, από τις θεομηνίες του Σεπτεμβρίου του 2016», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου