Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Αρχαιρεσίες του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων Ν. Κοζάνης στα Σέρβια την Κυρ. 12 Μαρ

Συνάδελφοι επαγγελματίες οδηγοί

Η Εφορευτική Επιτροπή του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων Ν. Κοζάνης ανακοινώνει ότι με απόφαση της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του Σωματείου έχουν προκηρυχθεί εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης του Σωματείου καθώς και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία (ΟΣΜΕ)  και το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης.

Συνάδελφοι
Η Εφορευτική Επιτροπή υλοποιώντας τις αποφάσεις της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του Σωματείου ανακοινώνει ότι:
1.       Λόγω της κρισιμότητας της περιόδου που διανύουμε το Σωματείο και συνακόλουθα η Ομοσπονδία πρέπει να είναι ισχυρά. Για το λόγο αυτό και με τη σκέψη να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι στις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου, η ΓΑΣ αποφάσισε να διεξαχθούν αρχαιρεσίες διάρκειας 1 ημέρας σε Σέρβια και Κοζάνη.
2.       Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν την Κυριακή 12/3/2017 στα Σέρβια στο πνευματικό κέντρο από 9:00πμ έως 14:00 και στην Κοζάνη στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης από 15:00 έως 20:00
3.       Υποψηφιότητες για τα αξιώματα του Σωματείου μπορούν να κατατίθενται στην Εφορευτική Επιτροπή καθημερινά από 18:00 ως 19:00 στην έδρα του Σωματείου (στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης) μέχρι την Πέμπτη 9/3/2017 οπότε και θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων και των ψηφοδελτίων στις 19:01.
4.       Για την συμμετοχή στις εκλογές τα μέλη του Σωματείου πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το ατομικό βιβλιάριο υγείας και το επαγγελματικό δίπλωμα.

η Εφ.Ε.
(Εφορευτική Επιτροπή)
Κοζάνη 6/3/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου