Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

«Διόσκουροι» αγάπης και προσφοράς

Μία εβδομάδα απέμεινε μέχρι την εκκίνηση των Βίκος Street Relays Κοζάνη και οι προετοιμασίες στην πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τους αγώνες σκυταλοδρομιών δρόμου, κορυφώνονται. Από το μεγάλο αυτό αθλητικό ραντεβού το οποίο πραγματοποιείται με σκοπό τη στήριξη του έργου του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Παιδιών με Αισθησιοκινητικές Διαταραχές Δυτ. Μακεδονίας “Ηλιαχτίδα” δε θα μπορούσε να λείψει και η μπασκετική κοινότητα της πόλης, η οποία κατά το παρελθόν έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές υπερηφάνειας στους κατοίκους της πόλης.

Αξιοσημείωτη θα είναι η συμμετοχή της ομάδας “Διόσκουροι” η οποία αποτελεί ένα σχετικά πρόσφατο μέλος της μακράς παράδοσης που έχει η Κοζάνη στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2004, διαθέτει παιδικό, εφηβικό και ανδρικό τμήμα και φέτος οι άνδρες ολοκλήρωσαν τη χρονιά στην τέταρτη θέση της Γ΄Εθνικής.

Προπονητής της ομάδας τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι η παλιά δόξα, Άρης Χωλόπουλος. Ο 45χρονος τεχνικός ξεκίνησε την επιτυχημένη καριέρα του ως αθλητής από τον Γυμναστικό Κοζάνης και στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια δεκαετία (1986-1996) στον Ηρακλή. Μάλιστα ο άνθρωπος που συνέβαλλε για να τη μετακίνησή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ο θρύλος του μπάσκετ Μιχάλης Γιαννουζάκος. Με τα χρώματα του Ηρακλή ο Χωλόπουλος έφτασε ως τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, ενώ το 1997 ήταν μέλος της ομάδας του Άρη που κατέκτησε το κύπελλο Κόρατς. Επιπλέον ο Χωλόπουλος έχει τιμήσει το εθνόσημο τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής αφού έχει υπάρξει βοηθός στην εθνική εφήβων και στην εθνική γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Ο προπονητής των “Διοσκούρων” δήλωσε σχετικά με τη διεξαγωγή των Βίκος Street Relays Κοζάνη: «Αθλητισμός σημαίνει υγεία στο σώμα και το μυαλό. Η κάθε μορφής άσκησης μας βοηθάει να ξεφεύγουμε από το προβλήματα της καθημερινότητας. Με χαρά θα είμαστε και εμείς στις σκυταλοδρομίες για να στηρίξουμε όσους το έχουν ανάγκη».


Από το γραφείο Επικοινωνίας & Ενημέρωσης.

Τηλέφωνο: 6944 261 865

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας