Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Νεράιδα - Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Κου Παναγιώτη Πλακεντά

Γράφει ο Ξενοφών Βαΐζογλου
 Ευχαριστώ  Δημόσια τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης Κο Παναγιώτη Πλακεντά για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μου, για συνάντηση και συζήτηση  προτάσεων και προβλημάτων της Τοπικής Κοινότητας Νεράιδας.
Η συνάντηση έγινε χθες 30/5/2016 στο γραφείο του.
Με ιδιαίτερα φιλική διάθεση και εκπλήσσοντάς  με, ως γνώστης των προβλημάτων της Τοπικής Κοινότητας Νεράιδας,  συζητήσαμε για τις δυνατότητες της Τουριστικής Ανάπτυξης της Νεράιδας.
            Ανταποκρινόμενος στην αναγκαιότητα της άμεσης επίλυσης των προβλημάτων, εντός των ημερών θα δρομολογήσει τον ηλεκτροφωτισμό του δρόμου της ανόδου Νεράιδας, από την διασταύρωση με την Εθνική οδό μέχρι την είσοδο.
Επίσης σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα δρομολογήσει τις εργασίες έργων υποδομής στον υπό κατασκευή Νέο Οικισμό Νεράιδας.
            Εχει ήδη δώσει εντολές προσθήκης της Νεράιδας,  στο νέο υπό έκδοση τουριστικό φυλλάδιο προβολής της Περιφέρειας και επί πλέον ξεχωριστή έκδοση φυλλαδίων για την προβολή της Νεράιδας.
            Ηδη υλοποιείτε η  αποδοχή από το Περιφερειακό Συμβούλιο  της πρότασή του, για την   εγκατάσταση Μετεωρολογικού Σταθμού στο Βελβεντό και εγκατάσταση κάμερας για απευθείας μετάδοσης (online) μέσω διαδικτύου εικόνας της Γέφυρας Σερβίων – Νεράιδας.
            Επί πλέον Γκρέϊτερ της ΠΕ Κοζάνης,  τις ημέρες αυτές  εργάζεται στους αγροτικούς δρόμους της Νεράιδας ( Εξαίρω  το ήθος,  την εργατικότητα, το ζήλος, το αίσθημα ευθύνης του χειριστή Κου Στέλιου Νικοκάβουρα).
            Ακόμη εντός της επόμενης εβδομάδας, θα διατεθεί από την ΠΕ Κοζάνης το πολύμηχάνημα,  για το κλάδεμα των δένδρων που βρίσκονται παραπλεύρως του δρόμου ανόδου της Νεράιδας, τα οποία προκαλούν ζημίες στα διερχόμενα λεωφορεία.   
            Δεν θα παραλείψω να Ευχαριστήσω Δημόσια τον Διευθυντή  Τεχνικών Εργων ΠΕ Κοζάνης Κο Κωνσταντίνο Γρίβα και τον Προϊστάμενο  Κο Παρασκευά Σκόρδα για την διάθεση των μηχανημάτων στην Τοπική Κοινότητα Νεράιδας.

                                                                                                                        Ξενοφών Βαΐζογλου
                                                                                                                        Πρόεδρος Νεράιδας      

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Exases ta logia sou Proedre, an kai lene pos oi eytrafis anthropoi einai kalokardoi, stin prokimeni periptosi exis na kaneis me mi anthropo. Psema sto full iposxeseis pou den tha ekplirosei pote, empegmos kai eironia, sta lei enas sipatriotis sou !!!

Το Προφίλ μας