Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Ποιος είναι τελικά ο προοδευτικός ;

Νομοθέτησαν στα κρυφά για τις offshore βουλευτών.
  Σύμφωνα με την απάντηση του υπουργείου «το προηγούμενο νομοθετικό πλαίσιο αν και περιλάμβανε δρακόντεια και πανηγυρική διατύπωση, στην πράξη ήταν ανεφάρμοστο και αναποτελεσματικό.»
 Κοιτάξτε σε πόσους έβαζε θηλιά ο προηγούμενος νόμος Παπανδρέου περί offshore. Βουλευτές,δήμαρχοι,δικαστικοί,τραπεζίτες :

 Φυσιολογική η αντίδραση των πολιτών για την ρύθμιση της "αριστερής" ντροπής.
Μένει να αποκαλυφθεί για ποιον ή για ποιους(βουλευτές, υπουργούς Σύριζα) έγινε στα μουλωχτά αυτή η τροπολογία.
pelasgia.blogspot.com

2 σχόλια:

KINHMA είπε...

Με το νόμο 3849/2010 της κυβέρνησης Παπανδρέου απαγορεύτηκε για πρώτη φορά η συμμετοχή πολιτικών προσώπων καθ’ οιονδήποτε τρόπο, είτε άμεσα είτε με παρένθετα πρόσωπα, σε εξωχώριες (offshore) εταιρείες.

Τώρα, με το άρθρο 178 του νόμου για τον «δημοσιονομικό κόφτη», που δεν δημοσιεύθηκε ακόμη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, η κυβέρνηση τροποποιεί τη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης Παπανδρέου και επιτρέπει πλέον σε πολιτικά πρόσωπα να συμμετέχουν σε εξωχώριες εταιρείες, όπως και σε άλλες εταιρείες, που έχουν έδρα οποιοδήποτε κράτος συνεργάσιμο φορολογικά.

Με άλλα λόγια, αν ένας φορολογικός παράδεισος χαρακτηρισθεί «συνεργάσιμο φορολογικά κράτος», με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, οποιοσδήποτε Έλληνας πολιτικός θα μπορούσε να βρεθεί στη χώρα αυτή με offshore εταιρεία!

Πρόκειται για σκάνδαλο, για ρύθμιση που πλήττει το κύρος της δημόσιας ζωής!

Ποιους θέλουν να καλύψουν;

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ζητά την άμεση νομοθετική κατάργηση της συγκεκριμένης τροποποίησης.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος λέει ότι ψηφίζουν αντισυνταγματικούς κι εγκληματικούς νόμους και ο Κατρούγκαλος ότι εφαρμόζουν πολιτική Πινοσέτ.

Το έχουμε εμπεδώσει παιδιά ότι για την καρέκλα και την κουτάλα μπορείτε να γίνετε Πινοσέτ. Δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζετε κάθε τρεις και λίγο.

Το Προφίλ μας