Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Εκπαιδευτική εκδήλωση με τον Dr. Ι. Κριτσωτάκι στο πλαίσιο της “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016"

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, διοργανωτής της «8ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας - Εgnatia Expo» ενός θεσμού με πολύ ανοδική πορεία, κάνει μία διαρκή προσπάθεια εμπλουτισμού της ατζέντας της έκθεσης με σημαντικές επιστημονικές ημερίδες.Η εκδήλωση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 25/5 εντάσσεται σε αυτή την προσπάθεια, και ήταν το πρώτο βήμα για το πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που ακολουθεί.
Το εκπαιδευτικό event με ομιλητή του τον κορυφαίο συγγραφέα στον εκθεσιακό marketing dr.Ιωάννη Κριτσωτάκι, διδάκτορα των εμπορικών επιστημών και εμπειρογνώμονα του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, και με πρωτοφανή συμμετοχή. Πάνω από εκατό επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής παρέστησαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση, αριθμός πρωτόγνωρος για αντίστοιχες εκδηλώσεις στην ελληνική περιφέρεια. Αυτή άλλωστε είναι και η ευχάριστη είδηση για το επιχειρείν στην περιοχή: ότι η κρίση ενεργοποίησε τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Ο ομιλητής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι και τεχνικός σύμβουλος στην έκθεση, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό τις νέες συνθήκες της αγοράς και να σκιαγραφήσει το προφίλ του σύγχρονου επαγγελματία που θα κερδίζει από εδώ και πέρα.
Κατά την εισήγησή του ο κ. Κριτσωτάκις ανέλυσε τα συνήθη λάθη που κάνουν οι επιχειρηματίες της εποχής μας, τεκμηρίωσε με στατιστικές τις προβλέψεις του για το πόσο γρήγορα θα έρθει ο «θάνατος» των μη εξωστρεφών επιχειρήσεων, και περιέγραψε παραδείγματα πραγματικών επιτυχημένων επιχειρήσεων που πέτυχαν στην κρίση ξεχωρίζοντας στην αγορά.
Οι παρεβρισκόμενοι δήλωσαν πολύ κερδισμένοι από τα όσα άκουσαν, και με μεγάλη δόση αυτοκριτικής, αποχώρησαν προβληματισμένοι με τα όσα άκουσαν, αλλά και αποφασισμένοι να αλλάξουν φιλοσοφία στην επιχείρησή τους.
Το διαδραστικό event – το οποίο κρίνεται αντικειμενικά από τα πιο επιτυχημένα που έχουν γίνει στην Ελλάδα, κράτησε πάνω από τρεις ώρες, και ακολούθησε συζήτηση. Διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία EXPO COM Σοφοκλής Μποτονάκης”, και την POUGARIDIS MEDIA εταιρία που δραστηριοποιείται στην ενημέρωση, στην εκτύπωση, και στην εταιρική επικοινωνία.
Από το Γραφείο Τύπου
Επικοινωνία: egnatiaexpopress@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας