Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Υπογραφή σύμβασης για την επισκευή της στέγης του Κοινοτικού Καταστήματος στην Τ.Κ. Κρανιδίων (video)

Τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή στέγης στο κτίριο του Κοινοτικού Καταστήματος Τ.Κ. Κρανιδίων» υπέγραψε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος με τον ανάδοχο του έργου, παρουσία του  Προέδρου της Τ.Κ. Κρανιδίων Κώστα Αρίδα.
 Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 43.139,00€ με ΦΠΑ που προβλέπει την πλήρη ανακατασκευή της στέγης του κτιρίου το οποίο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Μορφωτικού Συλλόγου Κρανιδίων.
 «Είναι ένα έργο το οποίο ζητήθηκε με επίταση από την τοπική κοινωνία και τον πρόεδρο των Κρανιδίων και αποτελεί το πρώτο τμήμα της συνολικής παρέμβασης που θα υλοποιηθεί στο συγκεκριμένο κτίριο. Στον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του 2014 θα ενταχθεί και το δεύτερο τμήμα των εργασιών που απαιτούνται ώστε να παραδοθεί το κτίριο προς χρήση» ανέφερε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού.
Αντίστοιχο έργο επισκευής στέγης θα υλοποιηθεί στο κτίριο του Κοινοτικού Καταστήματος της Τ.Κ. Βαθυλάκκου το οποίο στεγάζει και τις υπηρεσίες του τοπικού ιατρείου.
YPOGRAFH SYMVASHS ANAKATASKEYHS STEGHS STA KRANIDIA from Dimos Servion - Velventou on Vimeo.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΓΛΥΨΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΝΕΛΑΟ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΗ ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ

ΓΕΛΑΔΑΡΣ είπε...

ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΓΩ
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΜΕΝΕΛΑΟ
ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΕΝΕΛΑΕ ΔΥΝΑΤΑ,
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑ ,
ΚΩΛ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!
ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ......Αι ΜΗΝ ΠΩ ΠΩΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

poso malakas eisai xoris pshfo apo toys koloserviotes kai me tetioys opadoys malakes san kai sena mazi tha voskate ta geladia oxi dhmarxio stanh kai poli einai

Ανώνυμος είπε...

Γελαδαρη μηπως εισαι προβοκατορας και προσπαθεις να κανεις ζημια στον Μενελαο; Οπαδος του αποκλειεται να εισαι,γιατι τετοιους οπαδους, που εκφραζονται ετσι, εναντια στον Σερβιωτικο λαο,δεν τους θελει ουτε ο ιδιος!
Ασε τον Μενελαο ησυχο,ξερει τι να κανει ,δεν χρειαζεται τις δικες σου προτροπες!Εχεις αρχισει να γινεσαι γραφικος, δεν το καταλαβαινεις;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ! ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΟΥ. ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ; ΣΕ ΕΒΛΑΨΑΝ; ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ.Ε,ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΓΕΛΑΔΑΡΗ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΕΧΕΙ ΠΙΣΙΝΗ.ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ;ΜΗΠΩΣ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ; ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.Α! ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΣΟΥ.ΑΝΤΕ,ΑΝΤΕ.

Το Προφίλ μας