Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Την πόλη της Πτολεμαΐδας επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Ενωτικής Κίνησης Οικονομολόγων Δ. Μακεδονίας

Την πόλη της Πτολεμαΐδας επισκέφτηκε την Τετάρτη 27-11-2013 αντιπροσωπεία της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με συναδέλφους οικονομολόγους που εργάζονται στη Δ.Ο.Υ, στο ΙΚΑ στις Τράπεζες αλλά και Ελεύθερους επαγγελματίες Λογιστές Φοροτεχνικούς.






Κατά τη διάρκεια των επαφών αναλύθηκαν οι θέσεις της κίνησης για τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει  ο κλάδος και το ρόλο που οφείλει να διαδραματίσει το επιμελητήριο στην αντιμετώπισή τους. Από τη μεριά του συνόλου  των συναδέλφων οικονομολόγων εκφράστηκε το αίτημα το  Οικονομικό επιμελητήριο να είναι πιο κοντά τους και γενικότερα πιο κοντά στα προβλήματα της κοινωνίας.



Τέλος οι υποψήφιοι της ΕΝΩΤΙΚΗΣ  ΚΙΝΗΣΗΣ  δεσμεύτηκαν ότι  μέσα από τη νέα διοίκηση που θα προκύψει  από τις εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης του επιμελητηρίου σε ένα  δημιουργικό, επιστημονικό φορέα που θα συσπειρώνει και ενεργοποιεί τα μέλη του, που θα διαμορφώνει  προτάσεις για διέξοδο στα αναπτυξιακά αδιέξοδα της Δυτικής Μακεδονίας και που θα αντιμετωπίζει επάξια τα προβλήματα των μελλών του  δίνοντας ελπίδα και προοπτική  στους νέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας