Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Υποψήφιος Δήμαρχος στα Σέρβια ο Θύμιος Δισερής(;)

Από το kozanimedia.gr
Τον προβληματισμό του για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Σερβίων- Βελβεντού, φαίνεται να εκφράζει το τελευταίο διάστημα ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβαδερού, Ευθύμιος Δισερής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.grσυζητά την περίπτωση να ηγηθεί ψηφοδελτίου προκειμένου να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της περιοχής.

Ο κ. Δισερής, από τους έμπειρους της αυτοδιοίκησης στην περιοχή των Σερβίων, έχοντας διατελέσει από το 1990 σε θέσεις ευθύνης, μέχρι και σήμερα όπου κατέχει θέση δημοτικού συμβούλου στον Καλλικρατικό Δήμο, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργίας συνδυασμού ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βολιδοσκοπείται και από άλλες πλευρές που έχουν κάνει ήδη τις κινήσεις τους για τις εκλογές του Μαΐου.
Στο Δήμο Σερβίων- Βελβεντού πέραν του Δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου, υποψήφιος φαίνεται πως θα είναι ο κ. Λαϊλόπουλος, ενώ δεδομένη θεωρείται η κάθοδος συνδυασμού που θα στηρίζεται στις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα το ενδεχόμενο να κατέλθει εκ νέου υποψήφιος δεν έχει αποκλείσει ο Μενέλαος Μακρυγιάννης και πλέον στο κάδρο μπαίνει και ο Ευθύμιος Δισερής, ο οποίος προέρχεται από το χώρο της Ν.Δ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΙΟ ΓΕΡΑ , ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

ΓΕΛΑΔΑΡΣ είπε...

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.....
ΗΡΘΑΝ ΑΠ ΤΑ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ
ΧΑΧΑΑΧΑΑ
ΜΕΝΕΛΑΕ ΠΡΩΤΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΓΕΛΑΔΑΡΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΜΙΞΤΗ ΤΑ ΓΙΛΑΔΙΑ ΜΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΙ ΘΑ ΤΑ ΒΟΥΣΚΑΤΙ ΜΗ ΤΝ ΑΡΑΔΑ ΚΙ ΑΜΑ ΘΗΛΕΙΣΤΕΙ ΚΙ ΤΖΙΟΥΜΠΑΝΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕΙ ΕΝΑΝ.ΜΗΝΕΛΑΚΙ ΣΜΑΣ ΤΟΥ ΜΣΚΑΡΙ EIΣΥ, ΜΗΠΟΥΣ ΣΙ ΞΕΦΙΓΕΙ ΑΠ ΤΟΥ ΚΟΥΠΑΔΙ;;;

Το Προφίλ μας