Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ξύλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής-από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες + βίντεο]

Πρωτοφανής ένταση προκλήθηκε χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια ψήφισης από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης, όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς ξεκίνησαν τις φραστικές επιθέσεις εναντίον του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, συνεπικουρούμενοι από τους καταληψίες του κάμπινγκ Βούλας και εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ Βάρης Βούλας - Βουλιαγμένης.

 Σχόλιο ai-vreS από το Παρατηρητήριο...: Ο Παναγούλης (με τον Τσουκαλά) μεγαλουργεί στο ρινγκ του Περιφερειακού συμβουλίου Αττικής για να πουληθεί πιο καλά ο Αστέρας. Γιατί να περιμένεις τη Χρυσή Αυγή να ρίξει ξύλο όταν μπορεί να το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ;
Συνεργάτης του Γιάννη Σγουρού, ο Χάρης Πασβαντίδης, έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο «μπαχαλοποίησης» προκειμένου να μην περάσει η Μελέτη. Μάλιστα ο κ. Πασβαντίδης αντέδρασε βίαια όταν του επιτέθηκε ένας άνδρας ο οποίος παράλληλα έβριζε χυδαία τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό.
Μετά από αυτό το γεγονός η ένταση γενικεύθηκε. Ο Περιφερειάρχης κ. Σγουρός και ο κ. Τσουκαλάς ήρθαν στα χέρια, ενώ εκνευρισμένος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και περιφερειακός σύμβουλος, Στάθης Παναγούλης επιτέθηκε σε άλλους συναδέλφους του.
Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθησαν τα χειρότερα και το σώμα προχώρησε σε ψηφοφορία εγκρίνοντας τη Μελέτη κατά πλειοψηφία.

Παρόντες στο Περιφερειακό Συμβούλιο εκτός από το Δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Σπύρο Πανά, ήταν ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Παν. Σωτηρόπουλος, Γιάννης Σκουμπούρης, Παναγιώτης Καπετανέας, Μ. Σίνα και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ των 3Β.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: vimaonline

Πηγή:iefimerida.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ξύλο ή ψευτοσπρωξίματα για την τηλεθέαση, αφού απολαμβάνοντας τους υψηλούς μισθούς των δεν έχουν τίποτα να προτείνουν για το λαό;

Το Προφίλ μας