Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η αγωνιστική για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας του Τιτάν Σερβίων.

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε και αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας του Τιτάν Σερβίων.
Το Σάββατο στο γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης το τμήμα του ΤΖΟΥΝΙΟΡ Β έκανε την ολική ανατροπή καθώς βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 από την ομάδα της Σιάτιστας, στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με γκολ του Λαζαρίδη Ηλία με πέναλτι ,του Πράσσου Γεωργίου και του Ελευθερίου Φοίβου κάνοντας το σκορ 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Την Κυριακή στο γήπεδο του Βελβεντού η ομάδα των ΤΖΟΥΝΙΟΡ Α δεν τα κατάφερε απέναντι στην τοπική ομάδα χάνοντας 10-1, ενώ αντίστοιχα η ομάδα των ΜΙΝΙ κέρδισε την ομάδα του Κρόκου με 11-0 και η ομάδα τον ΠΡΟΜΙΝΙ την ομάδα του Βελβεντού με 5-3.

Το ΔΣ της ακαδημίας θέλει να ευχαριστήσει  όλους τους γονείς των παιδιών για την κατανόηση που δείχνουν στο θέμα των προπονήσεων, καθώς η προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο γίνεται  κάτω από τον μη επαρκή φωτισμό πάρα τις αρχικές  δεσμεύσεις τις Δημοτικής Αρχής ότι μέχρι την αλλαγή τις ώρας το θέμα θα είχε λυθεί.
Σε  ότι  αφορά για το  θέμα των μετακινήσεων πρέπει όλοι να  γνωρίζουν ότι η Ακαδημία έχει αναλάβει εξολοκλήρου τις μετακινήσεις  και οι περισσότερες θα γίνονται με τα αυτοκίνητα των γονιών. Έχουμε αποστείλει έγγραφο και περιμένουμε την απάντηση του Δημάρχου για το θέμα των μετακινήσεων όλων των Ακαδημιών του Τιτάνα.

                  ΤΟ ΔΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο ευχάριστο στα παιδιά της ακαδημίας και στους προπονητές για τον χρόνο που διαθέτουν για να ασχοληθούν τα παιδιά μας με τον αθλητισμό και γενικά με το ποδόσφαιρο.

Το Προφίλ μας