Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

8η Γιορτή Ροδάκινου στο Βελβεντό 3-5 Αυγούστου 2012

 Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και όλες τις εκδηλώσεις:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kozan.gr: «Ξένο σώμα» το Βελβεντό στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και με «υπογραφή» Βασίλη Κωνσταντόπουλου

Για τους μη γνωρίζοντες ή για εκείνους που έχουν χάσει «επεισόδια», ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος δεν έχει πάψει ούτε στιγμή – από τη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του – να υποστηρίζει ότι σέβεται τον αγώνα των «Βελβεντινών» για την ανεξαρτησία του Δήμου τους, ενώ ταυτοχρόνως (μέχρι να – και αν ποτέ – συμβεί αυτό) διακηρύσσει διαρκώς την ανάγκη συνεργασίας των δύο περιοχών για κοινό όφελος, συνεργασία που στις δηλώσεις του αφήνει να εννοηθεί – «πλαγίως» – ότι αρνείται μανιωδώς η άλλη πλευρά.

Ο ίδιος λοιπόν διαφωνεί με τη στάση των Βελβεντινών στο συγκεκριμένο ζήτημα, όμως – την ίδια στιγμή με τη στάση και τη στρατηγική που και αυτός έχει επιλέξει, αυτοαναιρείται ως προς τον καλό σκοπό που υποτίθεται κομίζει. Δείτε - εδώ - για παράδειγμα το σημερινό δελτίο τύπου του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού που μας ενημερώνει για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού. Ουδεμία αναφορά στη μεγάλη και καθιερωμένη «Γιορτή Ροδακίνου στο Βελβεντό» που ξεκινά αύριο Παρασκευή 03/08. Δικαιολογίες του τύπου, «ότι δε διοργανώνεται από το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού» κτλ., αν υπάρχουν, ακούγονται εντελώς παιδιάστικες και άκρως αντίθετες με το πνεύμα συνεργασίας που υποτίθεται επιδιώκει ο κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Ως Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, όφειλε να συμπεριλάβει και τη συγκεκριμένη γιορτή στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που αναφέρονται στην επίσημη ανακοίνωση του δήμου στον οποίο προΐσταται.

Αν πιστεύει – όπως λέει – ότι είναι Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού (και όχι απλώς Σερβίων), θα πρέπει να το αποδεικνύει στην πράξη , ασκώντας ορθώς τα καθήκοντά του. Διαφορετικά τείνει να λάβει τον χαρακτηρισμό του «υποκριτή» με την υποτιθέμενη καλή πρόθεση.

Το Προφίλ μας