Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βολών θαλασσίων βαρών (LONG CASTING) στο Αμύνταιο

Η Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριοτητας και Αθλητικής Αλιείας  (ΕΟΥΔΑ), μέλος της ΓΓΑ, σας ενημερώνει ότι ανέλαβε να διοργανώσει το 15ο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βολών θαλασσίων βαρών (LONG CASTING),  που θα διεξαχθεί στο Αμύνταιο (Δυτ. Μακεδονία) από 1 έως 8 Σεπτεμβρίου 2012.
Το άθλημα των Βολών θαλασσίων βαρών είναι ένα σχετικά νέο άθλημα για την Ελλάδα και προήλθε από την ανάγκη που είχαν οι ψαράδες από την ακτή να ρίχνουν τα αγκίστρια τους όλο και πιο μακρυά μέσα στην θάλσσα.

Έχει εξελιχθεί τα τελευταία 15 χρόνια σε ένα σπουδαίο άθλημα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αθλήματα του στίβου, πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο και οι αθλητές χρησιμοποιούν καλάμι με μηχανισμό και βαρίδια διαφορετικών βαρών.
Στο 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βολών θαλασσίων βαρών που η Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIPSm) ανέθεσε στην χώρα μας την διοργάνωση του, θα συμμετάσχουν 55 αθλητές που αποτελούν τις Εθνικές Ομάδες των παρακάτω χωρών.
Αγγλία
Αργεντινή
Βέλγιο
Γαλλία
Γερμανία
Ισπανία
Ιταλία
Ελλάδα               
Η Ελληνική Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά :
1.- Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και όλως ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη κ. Γ. Δακή
2.- Τον Δήμο Αμυνταίου και  όλως ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Ι. Ιωσηφίδη

3.- Τον σύλλογο της Ομοσπονδίας μας ΑΣΕΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
4.- Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής
4.- Όλους τους εθελοντές κατοίκους του Αμύνταιου και της Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν τόσο ζεστά την διοργάνωση.
Η χώρα μας είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους σπουδαίους αθλητές που θα συμμετάσχουν και να αποδείξει,  ότι παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάμε,  είμαστε  ενωμένοι και αποφασισμένοι να πετύχουμε.
Οι Έλληνες αθλητές που θα λάβουν μέρος, είναι πανέτοιμοι να σηκώσουν ψηλά την Ελληνική σημαία και είναι οι εξής :
Βουνοτρυπίδης Νικηφόρος
Γεωργιάδης Γεώργιος
Δημητριάδης Εμμανουήλ
Μαλακάσης Ιωσήφ
Μπόνης Γεώργιος
Παπαδόπουλος Αναστάσιος
Πιρπιλίδης Μιχαήλ
Σωτηρόπουλος Ανδρέας
Τζαβαχίδης Σέργιος
Η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί  την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 στην κεντρική πλατεία του Αμύνταιου.
Οι αγωνιστικές ημέρες είναι  3, 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου κα η τελετή λήξης με τις απονομές στους νικητές θα γίνει την Παρασκευή  7 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30.

 Για την Ελληνική Ομοσπονδία EOYΔΑ
Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
             Ρένα Βγενοπούλου


email : www.renanoies@yahoo.gr
site : www.sport-fishing.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας