Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση για τη Γέφυρα των Σερβίων

Σε συνέχεια της συνάντησης με εκπροσώπους των Δ. Σερβίων  και  Δ. Βελβεντού  και των πληττόμενων φορέων από το κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων, που πραγματοποιήθηκε στις 2-05-2023 στη ΖΕΠ:

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας καλεί όλους τους φορείς, την Πέμπτη 4 Μαΐου και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στο Διοικητήριο της ΖΕΠ, σε μια ανοιχτή συνάντηση, που θα συντονίσει ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικού Μενέλαος Μακρυγιάννης, όπου θα συζητηθούν τα ζητήματα που έχουν ανακύψει από το κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων για λόγους συντήρησης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στην ΖΕΠ? γιατι στην ΖΕΠ?!!!ποιν κοζανιτη αφορα το κλεισιμο της γεφυρας? εκτος και αν το κανετε γιατι σας ενδιαφερει η αποψη των κατοικων των ημερων της νεραιδας τυ βαθυλακκου της μασιανης του ροδιτη η των λευκαρων?!!! κατι που θεωρω επιθανο , μαλλον φοβαστε το που θα ακουσετε .
Γιατι να ερθουμε??
Για να δουμε την φαρσοκωμωδια που θα παιξετε? τεσσερεις βδομαδες χωρις καμια εργασια να γινετε ( εκτως του ελεγχου που τα βρηκε ολα καλα) και η γεφυρα ειναι κλειστη!! η θελετε να μας ενημερωσετε για την λιστα που υπαρχει στο βελβεντο με τα ονοματα αυτων που μπορουν να περνανε απο το φραγμα??!! για αυτους δεν ειναι επικινδυνη η διελευση?!!??!!! Η ο αντι κανει χαρες σε φιλους και γνωστους η σε αυτους που θελουν να γινουν φιλοι .

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε μακαλα αφαιρεις λεξεις??? φασιστακο.

Ανώνυμος είπε...

ποιν κοζανιτη αφορα το κλεισιμο της γεφυρας?
Αυτός που έγραψε το παραπάνω, ψηφίζει....

Το Προφίλ μας