Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Στο Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ρίτσα Σπυρίδου-Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον αντιδήμαρχο Χρήστο Ποντίκη

Από το kozanimedia.gr
Στο Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων βρέθηε το βράδυ της Δευτέρας η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ρίτσα Σπυρίδου, μετά από σε βάρος της μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο αντιδήμαρχος Χρήστος Ποντίκης για όσα η πρώτη ανέφερε περί εργολάβων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στη συζήτηση για το Τρανόβαλτο.

Ο Χρήστος Ποντίκης, αφού εντός της της συνεδρίασης της ζήτησε να ανακαλέσει και αυτό δε συνέβη, υποστήριξε πως η Ρίτσα Σπυρίδου υπονόησε πως η δημοτική αρχή “τα παίρνει” από εργολάβους, με την τελευταία να οδηγείται στο Α.Τ. σύμφωνα με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Αφού ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα, με την όλη υπόθεση να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Να σημειωθεί πως υπάρχει το ενδεχόμενο κατάθεσης μήνυσης και από τη Ρίτσα Σπυρίδου για ψευδή καταμήνυση κατά του Χρήστου Ποντίκη.

Δείτε το “επίμαχο” απόσπασμα μετά το 2:03:00:

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα λέει η κ. Σπυρίδου τέσσερα χρόνια η παρούσα Δημοτική Αρχή μόνο με απειλές και μηνύματα στο messenger λειτουργεί και με την καραμέλα ότι εκτίθεται συνέχεια και δεν βλέπουν που τέσσερα χρόνια έχουν εκθέσει ολόκληρο τον Δήμο Σερβίων στο Πανελλήνιο. Δεν είναι τυχαίο που και η Ελληνιοφρένεια μας πείρε είδηση. Επιτέλους ας δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την Βαβέλ, ούτε επιστήμονες υπάρχουν, ούτε φιλότιμο και εθελοντισμός υπάρχει ούτε τίποτα. ...

Ανώνυμος είπε...

Που είναι το πολιτικό σου ήθος Δήμαρχε και επιτρέπεις να γίνονται όλα αυτά??? Σας πειράζει που είναι γυναίκα και πέρα από το ποτάμι??? Καλά να κάνετε να το συνηθίζετε όλοι σας, διότι για τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ!!!

Επίσης η μήνυση έγινε για να ανακαλέσει η Σπυριδου για κάτι το οποίο ποτέ δεν είπε, άλλωστε φαίνεται περίτρανα και από το σχετικό απόσπασμα του ΔΣ στο youtube.

Το Προφίλ μας