Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Εργοτάξιο στις αποθέσεις των λατομείων Τρανοβάλτου

Του Β. Κωνσταντόπουλου

Επισκέφτηκα πριν από μέρες, μετά από καταγγελίες κατοίκων του Τρανοβάλτου τις αποθέσεις στα λατομεία Τρανοβάλτου.

Με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι έχει εγκατασταθεί ολόκληρο εργοτάξιο με σπαστήρα, τσάπα, φορτωτή για την θραύση του αποβλήτων της εξόρυξης μαρμάρων και την παραγωγή αμμοχάλικου 3Α που προορίζεται για την κατασκευή δρόμων.

 

Από την επικοινωνία που είχα με τον υπεύθυνο του εργοταξίου, διαπίστωσα ότι η εταιρεία, η οποία κατασκευάζει το έργο της ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων στον δήμο Σερβίων, έργο που γίνεται με την ευθύνη της περιφέρειας, εγκαταστάθηκε στο σημείο, μετά από επιστολή που έστειλε προς τον δήμαρχο, με την οποία ζητούσε την απόληψη 15.000 κυβικών μέτρων αμμοχάλικου.

 

Είναι προφανές ότι η εταιρεία δεν εγκαταστάθηκε στο σημείο χωρίς κάποια έγκριση εκ μέρους του ιδιοκτήτη της έκτασης, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Κοινότητα Τρανοβάλτου και κατ’ επέκταση ο δήμος Σερβίων.

 

Πρέπει να τονίσουμε ότι οι αποθέσεις των λατομείων μαρμάρου, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι τους. Περιλαμβάνονται στην ενιαία άδεια εκμετάλλευσης που αδειοδοτήθηκε πριν από δύο χρόνια και η εγκατάσταση οποιοδήποτε τρίτου, για οποιαδήποτε εργασία, προϋποθέτει την σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου, μετά από σχετική γνωμοδότηση του τοπικού συμβουλίου Τρανοβάλτου.

Επιπλέον δε αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της κοινότητας Τρανοβάλτου και κατά συνέπεια  των κατοίκων του Τρανοβάλτου.

Να θυμίσουμε ότι ο δήμαρχος εδώ και ένα χρόνο απαγόρευσε την πρόσβαση στα λατομεία για όλες τις επιχειρήσεις μαρμάρου του Τρανοβάλτου.

 

Ο εν λόγω εργολάβος παράγει και διακινεί ποσότητες αμμοχάλικου χωρίς κανένα έλεγχο εκ μέρους του δήμου.

Δεν μετρώνται τα φορτηγά που μεταφέρουν τα αμμοχάλικα από την πλατεία του σπαστήρα στο σημείο εκφόρτωσης.

Δεν ογκομετρώνται και δεν ζυγίζονται τα φορτηγά για τον υπολογισμό της συνολικής ποσότητας αμμοχάλικου που θα παραλάβει ο εργολάβος.

Δεν υπάρχει απόφαση των αρμοδίων οργάνων, του τοπικού και του δημοτικού συμβουλίου, για την εγκατάσταση του στις αποθέσεις των λατομείων Τρανοβάλτου.

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ δήμου και εργολάβου για το κόστος αγοράς των αμμοχάλικων και για την συνολική ποσότητα αμμοχάλικου που θα παραχθεί.

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για το συνολικό κόστος αγοράς του αμμοχάλικου.

 

Θεωρούμε ότι η παρουσία του εργοταξίου παραγωγής αμμοχάλικου είναι παράνομη και πρέπει οι δημόσιες αρχές αυτεπαγγέλτως να παρέμβουν για την εξακρίβωση κάθε παράνομης πράξης.

 

Εμείς, ως παράταξη, θα ζητήσουμε την άμεση έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα αυτό.

 

102 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το εργοτάξιο της ΛΑΡΚΟ στην Δέση και το περιβόητο φράγμα τότε τι είχε γίνει? είχε πάρει άδεια?

Ανώνυμος είπε...

Αν πραγματικά είναι παράνομοι Δήμαρχος και οι υπεύθυνοι του εργοταξίου να πάνε φυλακή.Γίνεται;Ναί,γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

νομίζω προχθές έγινε εφετείο για την μπούκα του ιβαν σαββίδη σε ματς το 2018. εκεί ποντάρουν οι παρανομούντες. ότι όλοι κινούνται σαν σαλιγκάρι
επειδή έρχονται εκλογές θα πρέπει ΟΛΟΙ που διεκδικούν την ψήφο μαςνα δώσουν καθαρές εξηγήσεις για τις ανοιχτές υποθέσεις που έχουν με την δικαιοσύνη και εάν ελέγχονται για παραπτώματα ποινικά και πειθαρχικά.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο κ.ε κωνσταντοπουλε καλά τα λέτε...αλλά για ακόμη μια φορά εσείς που ασχολείστε με τα κοινά παρουσιάζεται ντοκουμέντα και γεγονότα μόνο και μόνο για δικό σας συμφέρον..έστω κ παράνομα να είναι όπως το λέτε θα γίνουν κάποια έργα σωστα;;εσείς τι λέτε να μη γίνουν ούτε αυτά για τη δική σας έχθρα απέναντι στον δημαρχο;;;τι θα κερδίσετε εσείς αν σταματιση αύριο ο εργολάβος;;;;είδαμε τι κάνατε και εσείς επί δημαρχία σας για τα λατομεια και επί εποχή σας χωρίς άδειες ήταν μόνο λόγια κ υποσχέσεις που δεν έγιναν πράξη ποτέ..αντί να πείτε κάποιες γνώμες σαν αντιπολίτευση που τώρα είναι ευκαιρία να γίνουν κ κάποιοι άλλοι δρόμοι προτιμάτε να σταματιση ο εργολάβος μόνο κ μόνο για δικό σας συμφέρον ακόμη κ δήμαρχος να βγείτε πάλι...δε θα δώσετε τη λύση που πρέπει θα στηρίξετε κατηγοριματικα μόνο τους ψηφοφόρους σας κ όχι όλη την τοπική κοινωνία μαθηματικά αποδεδειγμένο. αλλά μιλάτε πάντα εκ του ασφαλούς δεν έχετε οικονομικό πρόβλημα κ νομίζετε πως όλοι έτσι είναι αντί να πιέσετε για θέσεις εργασίας έστω κ αυτό το λίγο χρονικό διάστημα προσπαθείτε να σταματήσετε τον εργολάβο μπράβο σας κ πάλι....

Ανώνυμος είπε...

20:50 τι πίνεις; Υπάρχει κάποιος που χωρίς κανένα έλεγχο έχει μπει σε δημοτική περιουσία έχει στήσει εργοτάξιο και εσύ λες τι;;;;;;;
Εισαγγελέας αύριο
.-

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

20:50 περίμενα το σαθρό σου, λαϊκίστικο επιχείρημα.
Με απλά λόγια λες αν είναι να γίνει κάτι ας γίνει και παράνομα.

Εκεί είναι η διαφορά μας.
Εμείς λέμε να γίνουν τόσα και άλλα τόσα. Όμως οι όροι πρέπει να είναι καθαροί και διάφανοι.

Εμείς λέμε ναι, να πάρει ο εργολάβος αμμοχάλικα αλλά με τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο και την περιβαλλοντική μελέτη.
Δεν μπορεί να αποκλείονται οι επιχειρήσεις μαρμάρου από την είσοδο στις επιχειρήσεις τους και να εγκαθίσταται ένας ξένος χωρίς καμία διαδικασία.
Χωρίς να έχει προσδιοριστεί το κόστος της αγοράς του αμμοχάλικου, χωρίς να υπάρχει άνθρωπος να μετράει τα φορτηγά φορτωμένα με αμμοχάλικο, χωρίς να έχουν προσδιοριστεί το είδος των ανταποδοτικών.
Όσα χρήματα εισπραχθούν θα πρέπει να επιστρέψουν στην τοπική κοινότητα και στους κατοίκους του Τρανοβάλτου.
Με όρους καθαρούς, με συμμετοχή του τοπικού συμβουλίου και όλων των κατοίκων χωρίς αποκλεισμούς και παρακαλετά.
Τα λατομεία και οι αποθέσεις τους είναι περιουσιακό στοιχείο των κατοίκων του Τρανοβάλτου και καμία δημοτική αρχή δεν έχει το δικαίωμα να τα διαχειρίζεται για προσωπικούς λόγους χωρίς διαδικασίες.

Τώρα τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι λάσπη στον ανεμιστήρα και είναι ανάξια σχολιασμού.

Ανώνυμος είπε...

20:03 παντός όχι από αυτό που πίνεις εσύ...αυτό γινετε εδώ κ 20 χρόνια τώρα το θυμηθήκατε;;;επί δημαρχιας του κ.ου κωσταντοπουλου κτλ.δεν άκουσα κάνεις να πει ότι υπάρχουν κάποιοι που χωρίς έλεγχο έχουν μπει σε δημοτική περιουσία δουλεύουν ανορθόδοξα με κίνδυνο τις ζωές αυτόν που εργάζονται με παράνομα μηχανήματα χωρίς άδειες εδώ κ τόσα χρόνια γιατί δε τα είδε κανείς αυτα τόσα χρόνια;;;;

Ανώνυμος είπε...

έτσι κύριε κωνταντοπουλε ..σαθρο και λαΐκιστικο
επιχείρημα..έτσι ακριβώς απαντάει κ ο αδωνης Γεωργιάδης όταν του μιλάει ο κόσμος που δεν έχει δουλειά....προσπαθώντας να του δώσουν να καταλάβει πόσο δύσκολα είναι να μην έχεις να πάρεις ούτε γαλα το παιδί σου ..κ κάποιοι σαν εσένα να λεν ειρωνικά ότι λαϊκιζουμε κιωλας....

Ανώνυμος είπε...

Άργησε πολύ ας πάει το θέμα στον εισαγγελέα και τότε θα δούμε ποιος έχει δίκιο

Ανώνυμος είπε...

Μια και είπες για Άδωνι
Να δεις ποιος του είπε "να επιστρέψει ο αμίαντος στον τόπο που γεννήθηκε"
Αρε 22.03 ψηφίζεις κιόλας....άντε φέρε μια μαργαρίτα και γρηγορα

Ανώνυμος είπε...

..και επειδη οι δυο εχουν εχθρα μεγαλη ακριβως γιατί ήταν καποτε στον ιδιο συνδιασμό και μαζί τα κάνανε πρεπει ο Δήμος μας να πιανει πάτο.ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ. Με κανέναν δεν προυπηρχε και κανεναν δεν εχει υποχρέωση.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που διαβάζω είναι πολύ βαρύ. Είναι παράνομο. εκτός από δημοτικό συμβούλιο πρέπει να γίνουν όλες οι νόμιμες ενέργειες και κανονικά θα έπρεπε να τις κάνει ο ίδιος ο δήμος

Ανώνυμος είπε...

γιατί δε μας λέτε τα ονόματα αυτόν που έκαναν καταγγελεια;;μήπως είναι αυτοί που δε θέλουν να γίνει ο συνετερισμος όπως προβλέπει η μελέτη της ανκο;;μήπως είναι οι ίδιοι που δούλευαν παράνομα όλα αυτα τα χρονια;;;κ τους σιγοντάρατε κ.ε κωνσταντοπουλε;;;;;,

Ανώνυμος είπε...

Αργήσατε κύριοι της αντιπολίτευσης στα Στειρα των λατομείων τρανοβάλτου Έχουν χαθεί οι ψυχές ντόπιων και ξένων εργαζομένων για το λόγο αυτό και όχι μόνο καμία Περιφερειακή αρχή και κανένας δήμαρχος δεν έχουν το δικαίωμα να δώσουν εντολή να στηθεί Όχι εργοτάξιο αλλά επιχείρηση παραγωγής αδρανών υλικών με τα διαφορα πρόσχηματα χαλικοστρωση δρόμων και κουραφέξαλα οι διαδικασίες χαλικοστρωσης δρόμων Νομίζω πως είναι κάτι διαφορετικό υπάρχουν επιχειρήσεις αδρανών υλικών στη Δυτικής Μακεδονία που λειτουργούν νόμιμα και η προμήθεια των υλικών να γίνει από αυτές που σίγουρα έχουν ανάγκη στήριξης η παρανομία στο θέμα βγάζει μάτια και τέτοιου είδους παράνομες ενέργειες είναι λόγος εκπτώσεις αξιώματος σε όποιον έδωσε αυτή την εντολή (παράδειγμα περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας) Σε Πολλά μπορεί να αναφερθώ αλλά Σταματάω εδώ γιατί το θέμα πρέπει να το το εξετάσουν οι αρμόδιοι και οι δύο παράταξης του Δήμου σερβίων

Ανώνυμος είπε...

11.09 ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΨΕΥΔΕΤΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ
ΑΝΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΑΛΑ;;;;;;;;;;
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ; ΟΥΔΕΙΣ
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ "ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ" ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ
ΓΚΕΓΚΕ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ;

Ανώνυμος είπε...

έτσι ακριβώς όπως τα γράφεις 12:32ολα τα κάνατε όπως ακριβώς γουστάρετε χωρίς να υπολογίζεται κανέναν μόνο η δουλειά σας να γίνει.τωρα τον αν έχω τα κακαλα;;θα το δεις στην πορεία όσο αναφορά τα λατομεια πάντα....η χούντα πέρασε όταν ήμουν πολύ μικρός να το καταλάβετε..το αποφασίζω και διατάζω πάντα όσον αναφορά τα λατομεια πέρασε το λόγο τον έχει η τοπική κοινωνία..δεν είναι ιδιοκτησία και τσιφλίκι κανενός.. όσο και να το γουστάρετε αυτή τη φορά δε θα σας βγει.-

Ανώνυμος είπε...

13.37 καταλαβαίνει ςτι γράφεις; ποιος είναι χούντα; ο κωνσταντόπουλος που καταγγέλλει;

Ανώνυμος είπε...

20:50 αυτά που γράφεις είναι τόσο αντιφατικά μεταξύ τους που αν δεν ήταν τόσο τραγικό ότι κυκλοφορούν ανάμεσά μας πολίτες σαν κι εσένα, θα ήταν για γέλια. Μάλλον είσαι ο εργολάβος, οπότε δικαιολογείσαι. Αν δεν είσαι ο εργολάβος, τότε είσαι η εξήγηση για ποιον λόγο η Ελλάδα έχει καταντήσει παράγκα διαφθοράς. Πολύ απλά διότι υπάρχει η ανοχή από κάτι κουμάσια σαν κι εσένα που έχετε εξευτελίσει αυτόν τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

χούντα είναι αυτος που λέει..ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθειες ενοχλούν......τώρα για το ποιος είναι κουμασι;;;εσύ ξέρεις καλύτερα μέσα στα κουμασια μεγάλωσες....γιαυτό κ το λεξιλόγιο σου είναι οχετος...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο 1703 στο σχολείο σου δείχνει επίπεδο Και πάλι μπράβο

Ανώνυμος είπε...

17.29 ο άνθρωπος έγραψε "γιατί έτσι γουστάρουμε" σαν απάντηση γιατί είναι ανώνυμες οι καταγγελίες
Εάν εσάς δεν σαν ενδιαφέρει εάν όντως υπάρχει παρανομία αλλά ποιος την καταγγέλει.....
Τώρα λοιπόν το λέω και εγώ. Ανώνυμα γιατί έτσι γουστάρουμε. Όπως γουστάρουμε να σχολιάζουμε ανώνυμα όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 13 37 αλήθεια ήσουν πολύ μικρός με την χούντα καθώς φαίνεται έχεις το πρόβλημα του νανισμου και δεν πρόκειται να μεγαλώσεις ποτέ θα παραμείνεις για πάντα νάνος στο μυαλό ακόμα δείχνεις ότι σε αρέσει να κάνεις το κακό μπράβο και σε εσένα

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει ο κ.ος κωνσταντοπουλος η και εσύ 20:01 ποιον είχε στο ψηφοδέλτιο του από το τρανοβατλτο και αν δούλευε νόμιμα στο λατομειο..βουβα τότε εεεε;;;αλλά έτσι γουστάρετε και τότε...

Ανώνυμος είπε...

Εσυ20:14 μπορεί να έχεις δίκαιο όντος να έχω πρόβλημα μπορεί να είμαι νάνος στο μυαλό.και ότι άλλο υβριστικό σχόλιο έκανες.. πότε μα ποτέ όμως δεν έγινα γλυφτης και γλυωδης να γλύφω τα κακαλα ορισμένων για να φανώ και γω κάπου.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θεωρείς λογικό να δουλεύει μια εταιρεία και μαλιστα όχι από τον τόπο μας στην δημόσια περιουσία παράνομα; Α μπράβο να καταλαβαινομαστε

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς συζητάμε; Υπάρχει ιδιωτικό εργοτάξιο μέσα σε δημοτική περιουσία χωρίς καμία άδεια και εντολή; Και τι συζητάμε; Έπρεπε να είναι πρωτοσέλιδο παντού και ο εισαγγελέας να επέμβει άμεσα. Κανονικά ο δήμαρχος πρέπει να καλέσει εισαγγελέα. Εκτός εάν......

Ανώνυμος είπε...

Και γω ρωτάω απλά τόσα χρόνια δε δούλευαν παράνομα σε δημοτική περιουσία που ήταν όλοι αυτοί που γκρινιάζουν τώρα;

Ανώνυμος είπε...

11.45 καλή η στρεψοδικία. αυτή την ερώτηση μπορεί να την δώσει σαν απάντηση κάποιος στον εισαγγελέα. επίσςη ΑΝ αληθεύει αυτό που γράφεις μπορεί ο δήμαρχος να κινηθεί εναντίον τους. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

12:08 το Αν.αληθευει το ξέρει πολύ καλά ο πρωιν δήμαρχος κ.ος κωνστ..και αυτό που είπε ο 20:47 στο ψηφοδέλτιο τότε ήταν κάποιος από αυτούς που δούλευαν παράνομα γιατί τότε δεν έκανε λόγο ο κ.ος κωνσταντοπουλος;

Ανώνυμος είπε...

Ασχολησου εσύ με το 2012 με πρόεδρο του συμβουλίου τον φροντιστη και μην ασχολείσαι με το σήμερα
Ψηφίζεις ε;...

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να γνωρίζετε 15.00 ότι για την περίοδο που ο καθένας λέει ότι κάποια λατομεία δούλευαν παράνομα δεν είναι έτσι,ο κωνσταντοπουλος Ήταν δήμαρχος το ιστορικό 2014 εάν είχε κάποιο υποψήφιο μαζί δεν λέει τίποτα θα πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε καλά το θέμα και μετά θα δούμε εάν ο τότε και ο μετέπειτα δήμαρχος έπρεπε και εάν μπορούσε να κάνει καταγγελία τώρα όμως πήρανε το δρόμο τους και καμιά σχέση δεν έχει με το θέμα αυτό που σήμερα εξελίσσεται τα διάφορα πρόσχηματα πρέπει να σταματήσουν

Ανώνυμος είπε...

Θα έχει πλάκα να ακουστούν αυτά που γράφει ο 15:00 στο δημοτικό συμβούλιο και σε έναν εισαγγελέα. Να δω μετά πόσοι από την δημοτική αρχή την σημερινή θα μπορούν να είναι πάλι θποψηφιοι

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ρε είρωνα που ρωτάς κάθε φορά αν ψηφίζω;τι υπονοείς;θα μας στερισεις και αυτό το δικαίωμα η υπονοείς ότι είσαι πιο εξυπνος;ψηφίζω ναι με γνώμονα τα λάθη που έχουν γίνει κατά το παρελθόν και κριτήρια καλής αντιμετωπίσεις προς όλους.γιατι όλοι ανά τον κόσμο μαθαίνουμε από τα λάθη μας και αυτά μας κάνουν καλύτερους..τώρα αν εσύ είσαι παντογνωστης και εγωιστής όλους τους βλέπεις κατώτερους.

Ανώνυμος είπε...

κ.Κωνσταντοπουλε, συγνώμη για την φράση ο ο κόσμος λέει όσο σκαλίζεις τα (......)άλλο τοσο βρομανε..
Ξέρεις πολύ καλά τη γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια στα λατομεία μαρμάρου διότι ήσουν και δήμαρχος έτσι;επί των ημερών σας δούλευαν με λιγμενες άδειες χωρίς πινακίδες χωρίς άδειες χωρίς αναλογικά και χωρίς κανένα όφελος του δήμου.τωρα ξαφνικά νοιάζεσαι γιατί δεν έχει έσοδα ο δήμος;
Εξάλλου ο εργολάβος δεν κάνει εξωριξη περνει από τα στείρα... αλλά μόνο να κάνουμε αντιπολίτευση για τους άλλους... έχει πολλά και η γούνα σας και το απέδειξε το Τρανόβαλτο πολλές φορές κ Βασίλη.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα απίστευτος ο 22:44
Λοιπόν υπήρχε ζυγιστηριο και ζυγιστης και αναλογικά.
Τα στείρα ΕΙΝΑΙ δημοτική περιουσία. Κάποιος αυτή τη στιγμή τα παίρνει και στην διαύγεια ΔΕΝ υπάρχει καμία απόφαση για αυτό
Έχει πλάκα πάντως ο Κίτσος και το παρεακι. Μελέτη για ιδιωτικοποίηση της ΒΟΥΝΑΣΑΣ μηδέν ανταποδοτικά στην ελατη
Μεταξά μηδέν ανταποδοτικά
Προσπάθεια για χωματερή αμιάντου στο μικροβαλτο με συνέπεια την εξαφάνιση του χωριού καθώς ακόμα και εάν γινόταν είχε 20 χρόνια ζωής μετά θα ήταν ένα σημάδι τοπος
Στην μεσσιανη η αντιπολίτευση σήκωσε το θέμα των φωτοβολταϊκών καθώς ο Κίτσος αγνόησε τα έγγραφα της αποκεντρωμένης διοίκησης
Το γήπεδο Σερβίων το έχουν μόνο για τον Τιτάν γιατί είναι εκεί ο αδελφός. Να μην ξαναλέμε το έγινε με ταρτάν τους αθλητές στίβου την Στέλλα και τον Χρήστο
Και τώρα;;;; Βγαίνει στην φορά ότι ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ "ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ"
Η τακτική κάθε ενός που πιάνεται με την γίδα στην πλάτη! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί νομίζουν ότι ξεχνάμε ότι ο Κίτσος ήταν πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου επί Κωνσταντοπούλου. Ο οποίος Κωνσταντόπουλος τον έβαλε στην κοινωνία διότι κανείς δεν ασχολιόταν μαζί του και αυτός δεν ασχολιόταν με την κοινωνία όπως άλλωστε έκανε από το 2013 μέχρι το 2019

Ανώνυμος είπε...

Σαφέστατα όσοι βγαίνουν και μιλάνε αρνητικά προς εσάς είναι αυτόλακες. Μιλάνε με σαθρά επιχειρήματα.λαϊκιζουν δεν έχουν σωστή βούληση ψήφου είναι κουμασια απο οσα προαναφερατε πιο πανω και πολλά άλλα...έτσι είναι ..κατά τα άλλα έχουμε δημοκρατία και ελευθερία λόγου...

Ανώνυμος είπε...

Κύρια/κύριε 12:15
Το τι δημοκρατία έχουμε στον δο μας το ανέδειξαν η εσηεμ-θ , η ΑΔΕΔΥ και πολλοί άλλοι. Το βλέπεις στα δημοτικά συμβούλια
Τα υπόλοιπα είναι στρεψοδικια.
Ο Κωνσταντόπουλος έκανε μια καταγγελία. Και επί αυτού εσείς αμολατε αετό. Έχετε να πείτε κάτι για αυτα; Όχι.
Άντε γεια λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο στον 10:53
Όσοι έγραψαν "ναι αλλά εσείς τότε" εάν έχουν έστω ένα επιχειρημα πάνω σε αυτά που γράφει ο 10:53 γράψτε κάτι. Εγώ να συμπληρώσω και την παροιμιώδη αδιαφορία για τον δρόμο έξω από το τρογωνικο. Να θυμίσω ότι επί ένα χρόνο έλεγαν για τα φανάρια της γέφυρας και "εγώ δεν πείστηκα". Ότι έστειλαν μια μπούρδα για σχέδιο συγκοινωνίας, που κανείς δεν ασχολήθηκε από τότε, ξεχνώντας τα ΙΜΕΡΑ!
Να πω ότι ποτέ δεν εισπράχθηκαν έσοδα για τους καθαρισμούς ιδιωτικών οικοπέδων που έκανε ο δήμος. Σήμερα δεν κρίνεται ούτε ο Κοσματοπουλος ούτε ο Κωνσταντόπουλος ουτε ο Κοκκολιος. Κρίνεται η δημοτική αρχή Ελευθερίου των 7 δημοτικών συμβούλων

Ανώνυμος είπε...

Πολλά τα σχόλια δείχνει ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό αυτό είναι που στο τέλος θα κρατηθεί με διαφορά πρόσχηματα ο καθένας προσπαθεί να το ανάδειξη η να το απόσβεση εγώ όμως είμαι από την πλευρά της ανάδειξης και όχι μόνο όπως θέλετε ας το πάρετε δε ξέρω ποιος είναι ο κωνσταντοπουλος δεν ξέρω ποιος είναι ο δήμαρχος δε γνωρίζω ποια είναι η αρχηγός της άλλης ομάδας δεν γνωρίζω ποίοι είναι αυτοί που με πολύ ζήλο φέρνοντας το πρόσχηματα και καλά ότι τα λατομεία δεν κάνανε νόμιμα εξόρυξη και πολλά άλλα δε ξέρω, γνωρίζω όμως πολύ καλά ότι με το προσχήματα της αγροτικής η οποίας άλλης οδοποιίας , ότι στα στηρα των λατομείων τρανοβαλτου έχει στηθεί επιχειρήση αυτό βγαίνει από την καταγγελία τώρα εάν πρέπει η δεν πρέπει το θέμα να το δούνε αρμόδια όργανα πάλι δεν το γνωρίζω

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά 14:10 από ολα αυτά όμως έρχετε και το εύλογο ερώτημα γιατί όλα τα χρόνια που εωρουνταν αυτη η κατάσταση δεν πήρε κανένας θεση;και τώρα τι;;τώρα είναι το προβλημα;;που εδώ και τώσα χρόνια καρπονονταν το βουνό τρεις επιχηρισεις μόνο γ.γιατι τότε δεν έκανε καταγγελία ο κ.κων/λος;;μια απλή ερώτηση κάνω;;ούτε μαζί του έχω κάτι προσωπικό ούτε με τον δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

16:19 δεν τα λες καλά. Επιχειρήσεις υπήρχαν και δούλευαν χωρίς άδεια αλλά πλήρωναν ένα πάγιο ενοίκιο και με ζύγιση πλήρωναν και τον όγκο που έβγαζαν. Πριν τρία χρόνια ο δήμαρχος σφράγισε τα λατομεία. Τώρα λοιπόν μαθαίνουμε ότι υπαρχει εργοτάξιο ιδιώτη που παίρνει υλικό κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι και δεν πληρώνει τιποτα! Επίσης όσο έψαξα στην διαύγεια που έχει ένα σωρό αποφάσεις ακόμα και χωρίς σημασία όπως μετακινήσεις υπαλλήλων για επίβλεψη, δεν βρήκα πουθενά απόφαση για εγκατάσταση εργοταξίου! Δηλαδή ένα ιδιωτικό εργοτάξιο είναι εγκαταστημενο σε δημοτική περιουσία αυθαίρετα! Κανονικα θα έπρεπε ήδη ο δημαρχος να έχει πάει στον εισαγγελέα! Ο Κωνσταντόπουλος τώρα λέει πως έμαθε για συννενόηση με τον δήμαρχο!!!! Θα θυμίσω ότι όταν έκανε ανάθεση σε εταιρεία της Λάρισας ο Ελευθερίου είπε πως το έκανε γιατί δουλεύει εκεί μια συμπολιτισσα μας και γιατί η εταιρεία θα έδινε υλικό στον δήμο σαν ανταποδοση. Αυτό όμως στην σύμβαση που υπάρχει στην διαύγεια, να δοθεί υλικό δηλαδή, δεν υπάρχει! Δηλαδή ήταν συμφωνία κάτω από το τραπέζι; Μα ειναι πράγμα και παράνομο και ανηθικο . Συμβαίνει κάτι τέτοιο και με το εργοτάξιο; Τότε υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός για τις άλλες εταιρείες που υπολόγισαν να αγοράσουν αδρανή υλικά! Πάντως συμφωνίες που δεν έχουν υπογραφή είναι παράνομες για αυτό δεν θέλω να πιστέψω κατι τετοιο . Φαντάσου τώρα αυτό να συνέβαινε στο δήμο Κοζάνης. Ήδη θα υπήρχε αυτεπάγγελτη έρευνα από εισαγγελέα! Είτε για ψεμματα του Κωνσταντοπούλου εάν δεν υπάρχουν αυτά που γραφει είτε κατά του δημάρχου είτε κατά της εταιρείας εάν μπήκε στα κλεφτα! Γιατί δεν ασχολείται; Ίσως μας έχουν απαξιώσει τελείως ίσως αδιαφορούν ίσως τελικά να μην δουλεύει τιποτα

Ανώνυμος είπε...

16.19 βλέπω δεν παρετησε και είναι βέβαιο ότι είσαι μέσα από το παρεακι κατάλαβε όμως ότι ούτε ο κ.κωνσταντοπουλος ούτε ο κ. κοσματοπουλος φέρνουν ευθύνη , γιατί από ότι βλέπουμε σε κάποιο προηγούμενο σχόλιο το έτος 2014 τους απαλλάσσει, και είμαι σίγουρος ότι ξέρεις τι ακριβώς τους απαλλάσσει από αυτά που εσύ και η πάρεα σου το κάνατε πιπίλα παράνομο και παράνομο κατάλαβε ότι κάνεις από τους προηγούμενους και για όλα τα χρόνια δεν έδωσε εντολή να στηθούν η όχι παράνομα επιχειρήσεις στο χώρο και τέλος τέλος την ζημιά την έκανες τι άλλο θέλεις ;αα την επόμενη μάζωξη πότε την έχετε εκεί κοντά στο μνημείο προς το μικροβαλτο

Ανώνυμος είπε...

19;00 έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου τελικά..πέρασες τόσα...αλλα η αλαζονεία σου ο εγωισμός σου και εγωιστική φιλοδοξία σου δε σε αφήνουν να δεις πέρα από τον πολύτιμο εαυτό σου.δε ξέρω αν πρέπει να σε λυπατε κάποιος η να αειδιαζει;αλλά όπως λέει και η επιστήμη το DNA και η κληρονομικοτιτα κρατάει για εφτά γεννεες.φαντασου στην περίπτωση σου που είσαι ακόμη στην αρχή...

Ανώνυμος είπε...

Κάποιες απ' το ΤΡΑΝΌΒΑΛΤΟ επιχειρήσεις μαρμάρου φοβούνται να πάρουν το λόγο δημόσια δε το κάναν ποτέ.Βρηκαν λοιπόν τον κ Βασίλη να αναδείξει το θέμα και πολύ καλά έκανε Κάτε εμε αλλά μόνο αυτό είναι;τ αλλά τα ξεχνάμε όλα;

Επί θητείας του κ Βασίλη δεν ήταν οι άδειες λειτουργίας λιγμενες;όλα μέλι γάλα όμως με τις επιχειρήσεις παράνομη εκμετάλλευση του λατομείου.
ΠΟΙΟΣ υπέγραψε για την μελέτη της ΑΝΚΟ;
Ποια χρονολογία εφιγε ο ζυγιστης της γεφυροπλαστιγκας και άλλαξε ειδικότητα;

Κ Βασίλη και η φολια σας δεν είναι καθαρή.

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια που οι άλλοι δούλευαν παράνομα βουβα αλλά βλέπεις πως να κάνει καταγγελία τότε ο Κωνσταντόπουλος,ο υποψήφιος σύμβουλος πού είχε στο συνδιασμό του κατηχε το μισό λατομείο....ε4ε γλέντια..

Ανώνυμος είπε...

Ο 17:38 σας τα έγραψε καθαρά και ξαστερα.
Για την ταμπακιέρα το παρεάκι δεν μιλάει και πετάει την μπάλα με αρλουμπες στην εξέδραΙ
ΙΔΙΩΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟΣΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΕΑΝ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ
ΑΛΙΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΛΙΑ ΕΟΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λες00:22 όσο αναφέρεσαι σε κάποιο παρεακι όμως έχε γνώση ότι το δικό σου παρεακι όπως λες έχει κάνει πολλά (μαγειρεματα)κάτω από το τραπέζι.που νομίζετε δεν μαθενονται..ειδικά από τότε που έδειξαν ενδιαφέρον και κάποιοι άλλοι για τα λατομεια που σας κακοφάνηκε τόσο πολύ που νομίζετε ότι ήρθαν να σας πάρουν την ιδιοκτησία σας καταλάβετε το επιτέλους δεν σας ανήκει τίποτα.και αν το θέτετε νομικά για εισαγγελέα ναι μπρος ολοταχώς να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος. Η μήπως για σας ησχυει διαφορετική νομοθεσία βγείτε μπροστά το παρεακι σας να γελάσει ο κάθε πικραμενος.εσεις που κάνετε ότι γουστάρετε αντε να σας δω ο δρόμος είναι ανοιχτός νομιμα θέλετε νόμιμα..αντε ντε....

Ανώνυμος είπε...

13.20 Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ -ΑΥΤΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ- ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΚΕΙς ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΔΝΕ ΠΗΓΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΙΔΙΩΤΗ
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ; Η ΜΗΠΩΣ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ...

Ανώνυμος είπε...

Ε τι λέμε τόσες μέρες 14:39...για τον ίδιο ακριβώς λόγο που δεν πήγε και τότε ο κωνσταντοπουλος τι δεν καταλαβαινεις;;;

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ διαβάζοντας προσεκτικά την ένσταση (καταγγελία) καλώς κάνατε και επισημάνετε ένα τέτοιο σοβαρό θέμα αλλά δεν ακούσαμε έστω κ να γράψετε μία πρόταση επί του θέματος.τιποτα λόγια του αέρα μόνο.Μπορεις αύριο να φέρεις 10 σπαστιρες φερτους αλλά για τα χωριά του Δήμου όμως.εσυ δηλ πες για να καταλάβουμε όλοι δηλαδή τη θες να σταματήσει ο σπαστιρας;ένα έργο γίνεται στην περιοχή η χαληκοστροση των δρόμων αγροτική οδοποιία σε σταύλους κ ένα έργο στην Ελάτη ο δρόμος προς Δεσκάτη.σταματησε τα και τέλος..Ευγε.Ξερεις μπορούσες να πεις να πιέσουμε μαζί δήμαρχε τον εργολάβο να κάνει αλλά 50χιλιομετρα με 3Α.ουτε αυτό το έκανες.μ αυτό που κάνεις δεν κερδίζεις κάτι κ Βασίλη μόνο χασουρα έχεις.Οσο για τον Ελευθέριου αυτά μπορεί αυτά κάνει εσείς γιατί δεν τα κάνατε;Ενα κουρνο για τους αγρότες ζητούσανε τόσα χρόνια στο Τρανόβαλτο και δεν τον έκανες.ο Ελευθέριου τον έκανε κ όχι 1 δύο παράνομα έτσι να τα λέμε κ αυτά αλλά εξιπηρετη όλα τα χωριά κ Βασίλη τόσο απλά..
Ρώτησες πόσα επιπλέον 3Α στροσανε κ ακόμη δεν ξεκίνησε το έργο;; παράνομα βέβαια έτσι να τα λέμε αλλά στρώσανε.εσεις οι νόμιμοι τί λέτε;;;

Ανώνυμος είπε...

Όλη η Ελλάδα κ Βασίλη είναι νόμιμα παράνομη κ σύ ψάχνεις άχυρο στους ψίλους.Ειδαμε τα έργα σου τα καμαρώνουν όλοι άπαντες.
Αντιπολίτευση για ψιφαλακια.......

Ανώνυμος είπε...

Βρε 15.50 δεν ντρέπεσαι λίγο τι λες τόσες μέρες άλλη δουλειά δε έχεις πρέπει να είσαι πανσοφος βλακας ήθελες να γίνουμε και συνέταιροι χαλάλι σου πάρε τα λατομεία σου μόνο μη μού λες να γίνουμε συνέταιροι συνεταιρισμο είχες και τον διέλυσες και δούλευες και παράνομα άρα βουλωσετο μούγκα μόνο αυτό σου πρέπει ένα σου λέω ότι θα μείνεις εκεί πού είσαι , τον άνθρωπο που αγαπα κακό και το φθόνο δεν τον θέλει κανείς κοντά του

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας παιδιά.
Αφού όλη η Ελλάδα είναι παράνομη να γίνουμε κι εμείς παράνομοι. Και μετά να φαγωνομαστε μεταξύ μας σαν τα άγρια ζώα ποιος θα επιβιώσει. Αυτή δεν είναι κοινωνία ανθρώπων.
Όλα αυτά που λέτε για χαλίκι στρώσεις κλπ μπορουσαν να γίνουν και θα γίνουν, παίρνοντας απόφαση το τοπικό και το δημοτικό συμβούλιο, όπου θα προσδιορίζονταν το κόστος κυβικού και το συνολικό κόστος. Έτσι όχι μόνοι οι δρόμοι προς όλες τις κτηνοτροφικές μονάδες θα γινόταν αλλά θα στρώναμε και άλλους δρόμους, πχ προς το Φρούριο. Και όλα αυτά με την συμμετοχή του προέδρου και του τοπικού συμβουλίου και την επίβλεψη του δήμου.
Έτσι γίνονται τα έργα. Παστρικά και καθαρα.
Για να στρωθουν όλοι οι στάβλοι και όχι μόνο όσους εγκρίνει ο δήμαρχος. Είμαστε μικρή κοινωνία και όλα μαθαίνονται.

Ανώνυμος είπε...

αυτο ακριβως 09:19

υπαρχουνν ανθρωποι που ειναι στο φως και τα θελουν ολα στο φως
υπαρχουν και οι αλλοι σαν τον 23.01 :σκοταδι, στα μουλωχτα ολα, εμεις να βολευτουμε και ασε τους αλλους να ψοφησουν

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9,19 Μάθε και εσύ ότι ούτε με απόφαση τοπικού συμβουλίου ούτε με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου δεν μπορεί να στηθεί επιχείρηση στα Στύρα του λατομείου τρανοβαλτου η αποφάσεις αυτών των δύο συμβουλίων είναι μέσα στην διαδικασία αδειοδότησης πιστεύω όμως ότι ο δρόμος για να στηθεί επιχειρήση παραγωγής αδρανών υλικών και για όποιον λόγω είναι πολύ μακρινός και το γνωρίζεις πολύ καλά τώρα γιατί πήρε διαστάσεις το θέμα θα σού πω πως από τον χώρο που παράνομα έχει στηθεί η επιχειρήση ένας δρόμος μας οδηγεί προς ζηδανι ρυμνιο κοζανη Γρεβενά Καστοριά ένας άλλος μάς οδηγεί από το χώρο προς το λιβαδερο ένας άλλος προς μικροβαλτο σερβια ένας ακόμα μάς οδηγεί προς ελάτη παλιουρια Γρεβενά Καστοριά , να γίνουν αεροδρόμια όλοι οι δρόμοι όχι όμως όπως νομίζει και όπως γουστάρει ο καθένας συμπέρασμα όσοι έχουν παρανομισει και όσοι παράνομουν να φανερώθει η αλήθεια όλα τα άλλα είναι προσπάθειες κουκούλωματος

Ανώνυμος είπε...

Βρε 7:26 μάλλον το φτωχό σου μυαλό ταξιδεύει στο υπερπέραν ούτε συναιτερος ήμουν ούτε έχω δουλέψει στα λατομεια .αλλά ούτε και πανσοφος όπως χλευαστικα λες οτι είμαι γνωρίζω όμως τις λαμωγιες που κάνατε κα που θέλετε να συνεχίσετε να κάνετε. Και για του λόγου το αληθές μιας κ όπως κάποιος έγραψε πιο πάνω ότι επί κωνσταντοπουλου υπήρχε ζυγαριά και ζυγιστης ας μας δίνει τα ανάλογα παραστατικά (έσοδα του δήμου από τις επιχηρισεις που δούλευαν)***νομιμα***τότε (υγ)όσο για το φθόνο που λες η εμπειρία η δικιά σου έχει το ακαταλόγιστο όσο και καλά να νομίζεις ότι την έχεις καμουφλαρισμενη .αλλά και αν ακόμη μου δίνοντας η ευκαιρία να γίνω συναιτερος ο τελευταιος που θα υπολόγιζα και θα ρωτούσα είσαι εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Ωπα ρε 7:26στη περιουσία του πατέρα σου εισαι και επιλέγεις και ποιον θα κανεις συναιτερο;;;έχεις ξεφύγει τελείως.

Ανώνυμος είπε...

Παλικάρια Εγώ δεν είπα πως είναι περιουσία του πατέρα μου όμως κάποια από τις ημέρες που κάνετε μάζωξη εκεί προς το Μικρό Βάλτο καλέστε με ένα απόγευμα που θα σχολάω από τη δουλειά να περάσω από κει να τα πούμε δια ζώσης

Ανώνυμος είπε...

23:24Δε χρειάζεται να πεις κάτι δια ζώσης ξέρουμε τη θες εσύ κ το παρεάκι σου.ειπαμε απ'εδώ και στο εξής μόνο γραπτά γιατί αυτά μένουν....οκ
Όσο για τον κωνστανοπολο καλά κάνει να βγει ο εργολάβος από τη δημοτική έκταση,αλλά να κάνει καταγγελία να βγουν όλα τα παράνομα μηχανήματα των μπαταχτηδων πού είναι μέσα στην δημοτική έκταση τού Δήμου να μη κάνουμε εξαιρέσεις.

Ανώνυμος είπε...

23.24 από αυτούς τους μπαταχτσήδες φάγατε ψωμί όλα τα χρόνια και γίνατε άνθρωποι

Ανώνυμος είπε...

23:24 τα μηχανήματα τα δικά σας γιατί δεν τα βγάζετε; αυτήν είναι ή ερώτηση και μη προσπαθείς να πας αλλού την προσοχή.....
Αλλά το θεωρητε ακόμη τσιφλίκι σας ξέχασα.
Όσο για το πενιχρό ψωμί που δίνατε, δεν είναι του παρόντος ν ασ απαντήσω που εργαζόμενοι έχουν να περνούν 15000/18000€ θες να πούμε κ για αυτά; ίσως κάποια άλλη φορά σου κάνω το χατίρι...

Ανώνυμος είπε...

00:11το να μιλάς τόσο υποτιμητικά γιαυτους που δούλευαν στα λατομεια και γενικότερα στα μαρμαρα ότι εσείς τους κάνατε ανθρώπους είναι ντροπή και μόνο να το σκέφτεται κάποιος.. και από την άλλη το έδειξαν και τα γεγονότα από όταν κλείσανε τα λατομεια κ πολύ πριν που πήγαν κάποιοι στο φράγμα του Ιλαρίων. Αν ήταν άξιοι η αν προκοψαν σε αντίθεση με τη στασιμότητα που είχαν στα λατομεια..και ξέρουμε πολύ κατά τι κάνατε και τότε που πιάσατε τον εργοταξιαρχη να σταματήσει αυτούς που τους είχατε με 30€ημερομίσθιο .εγώ αναρωτιέμαι αν που ειλικρινά δεν το ευχομαι. Αλλά λέω αν κλείσουν οι δουλειές σας που θα πάτε για δουλειά που πέρα από το να δίνετε εντολές και αυτές τις πιο πολλές φορές λανθασμένες δεν ξέρετε να κάνετε τίποτε αλλο..έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα κοντά στις εταιρίες ποτέ δεν άκουσα ούτε εργοδηγο ούτε το αφεντικό το ίδιο να πει ποτέ από το πιο εξειδικευμένο εργαζόμενο μέχρι τον απλό εργάτη ότι (σε έκανα ανθρωπο)αυτό μόνο εσείς εδώ στο τρανοβαλτο το πετύχατε.μπραβο σας.......

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα βρε παιδιά για να καταλάβω πέρα από το παράνομο εργοτάξιο που αναφέρει ο κ.ος κωνσταντοπουλος,υπάρχουν και άλλα μηχανήματα παράνομα μέσα στη δημοτική έκταση,ενώ τα λατομεια είναι κλειστα;;;;;τι γινετε εκεί πανω;;;

Ανώνυμος είπε...

2235 Όλοι αυτή την απορία έχουμε..
Γιατί ο ΚΟΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ δεν κάνει μια αυτοψία γενική όχι μόνο στο χώρο του σπαστιρα στο λατομείο γενικά.;να μας πει τι υπάρχει εκεί;
Γιατί δε κάνει μια αυτοψία στον περιφερειακό δρόμο Τρανόβαλτου μετά της 5:00μμ όπου γίνεται παρέλαση με φορτηγά;
Γιατί δεν κάνει μια αυτοψία που πετάνε τα βιολογικά λοιματα των εργοστασίων;
Αυτά κ αλλά πολλά ας μας τα αναδείξει ο Κωνσταντόπουλος και όχι απ' τα 10 να λέμε μόνο ότι μας συμφέρει....

Ανώνυμος είπε...

Προκαλούμε τον Κωνσταντόπουλο να κάνει αυτοψία με ένα κανάλι στο χώρο του λατομείου τώρα άμεσα... επίσης να ρωτήσει πόση ανεργία υπάρχει κ από πότε;
Ποιες ήταν οι 4 εταιρείες που δραστηριοποιούνταν στο χώρο του λατομείου τα τελευταία 15 χρόνια;
Ποιες ήταν οι εταιρείες που κάναν ενστάσεις στην ΑΝΚΟ για να χρονοτριβουν στη μελέτη;; αλλά δεν μπορεί να το κάνει δεν έχει τα κοτσια,ο λόγος είναι απλός:
Θα θίξει τον υποψήφιο σύμβουλο που είχε βλέπεις τυχαίνει να ήταν Λατομος ...

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στους πονηρουληδες 09:52 και 9:27 ότι δήμαρχος δεν είναι ο Κωνσταντόπουλος αλλά ο Ελευθερίου. Εάν ενδιαφέρεστε για την δημοτική περιουσιανα καλέσετε τον δήμαρχο να κάνει ενέργειες. Αυτή είναι η δουλειά του. Εκτός εάν 1 δεν ενδιαφέρεται η 2 έχει λερωμένα την φωλιά του η 3 δεν τον θεωρείτε άξιο να κάνει την δουλειά του. Διαλεγετε και περνετε

Ανώνυμος είπε...

22:35. Το λατομείο είναι σφραγισμένο 3 χρόνια. Ο ΒΚ καταγγέλει ότι ένας ιδιώτης εργολάβος παίρνει αδρανή υλικά , το οποίο είναι γεγονός. Και άλλα μηχανήματα να υπάρχουν, δεν δουλεύει κανείς άλλος. Απλά κάποιοι είτε πάνε να λύσουν τις διαφορές τους σε λάθος μέρος είτε πάνε να αποπροσανατολίσουν την υπόθεση. Τόσο απλό

Ανώνυμος είπε...

3 χρόνια δεν έχουν κλειστά.16:19αυτό θέλετε να περάσετε προς τα έξω.οσο για το τότε που ήταν ο κωνσταντοπουλος ας μας πείτε εσείς που δεν είστε πονηροι όλα ήταν νομιμα τότε υπήρχαν άδειες εξόρυξης;;;

Ανώνυμος είπε...

16:26κανεις δεν πάει να αποπροσανατολιση κανέναν τα πράγματα είναι πολύ απλά.και οι ερωτήσεις ακόμα πιο απλές γιατί τότε ο κωνσταντοπουλος που ήταν δήμαρχος δε μιλούσε για την παράνομη εκμετάλλευση της δημοτικής έκτασης και τώρα το κάνει;και όχι και άλλα μηχανήματα να υπάρχουν;ναι υπάρχουν και το ξέρουν όλοι πολύ καλά τώρα γιατί κάνουν όλοι τα στραβά μάτια αυτό το ξέρετε εσείς.πες μας εσύ ευθέως από ποτέ έληξε η άδεια του λατομείου και δεν την ανανέωσες ποτέ. για να σε δω;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις για χαζούς μας περνάτε; Παλιά ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΝ ΕΣΟΔΑ. ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΤΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΘΩΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ; ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

19:44 μάλλον το αντίθετο εσείς μας περνάτε για χαζούς για πια έσοδα μιλάς που από τα λατομεια έχει να πάρει αναλογικά ο δήμος εδώ και είκοσι χρόνια τρελα μας πουλας;;;όπως λέει και κάποιος πιο πάνω πολύ σωστά ας μας δίξει ο κωνσταν....τα παραστατικά εσόδων επί δημαρχιας του.κανεις δεν είπαμε ότι ειναι αθώος .απλά πράγματα και ξεκάθαρα λέμε.. και όσο για το σφράγισμα ναι το έκανε μια φορά τα ξανά άνοιξε αλλά τρωγοσασταν μεταξύ σας και τα ξανά έκλεισε και πολύ καλά έκανε. Γιατί δεν υπάρχουν άδειες. Οι προηγούμενοι τι εκαναν;;;;;και καλά μόνο ο σπαστιρας τους πείραξε τώρα ξαφνικα;;;τόσα χρόνια παράνομα όλα καλά γίνονταν η δουλειά σας και όλοι καλοί τ ρα που σας σταματισε κάποιος βάλατε λύτους και δεμένους να τον βγάλετε άχρηστο.γιατι;;απλά γιατί δε γινετε η δουλειά σας και καλά εμάς μας έκλεισε αν και είμαστε παράνομοι αλλά δεν έπρεπε να τα κλείσουμε και τώρα έφερε ένα ξένο...ενώ αν δουλεύετε παράνομα εσείς και ερχόταν και ο σπαστιρας δε θα λέγατε κουβέντα τόσο απλά.γιαυτο 19:44 μην τα σκαλίζετε γιατί όσο προκαλείτε θα βγουν πολλά στη φόρα που πίστεψε με δε σας συμφέρει καθόλου. Η εποχες που παραμύθιαζατε τον κοσμο με ψέματα τελείωσαν όσο πιο νωρίς το καταλαβαιτε τόσο το καλύτερο για όλους.

Ανώνυμος είπε...

Νοβαρτις, Ζίμενς έβγαλαν τα σκάνδαλα κάποιοι και αντί να ασχοληθούμε με τα σκάνδαλα κάποιοι τα έβαλαν με αυτούς που τα αποκάλυψαν. Το ίδιο και τώρα. Η χειρότερη Ελλάδα. Αντί να πούμε "που είναι ο δήμαρχος και τι κάνει" κάποιοι τα βάζουν με αυτόν που αποκαλύπτει!
Αν λοιπόν είσαστε μάγκες και λέτε ότι υπάρχουν παρανομίες παλιότερα γιατί εσείς δεν τις καταγγείλαμε; Ο Ελευθερίου τι έκανε τόσα χρόνια; Άλλωστε δεν ήταν πρόεδρος του συμβουλίου επί Κωνσταντοπούλου; Την πενταετία του Κοσματοπουλος που ήταν και αυτός και εσείς που τα βάζετε με τον Κωνσταντόπουλο μπου αναδεικνύει μια παρανομία;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον 1944 παλιά εισπράττονταν έσοδα υπέρ του δήμου,τα λατομεία είναι 3χρονια κλειστά όποτε 2020.
Απ' το 2020 - μέχρι και το 2012 λέω εγώ τώρα μπορείς να μας πεις τη έσοδα είχε ο δήμος απ' τα λατομεία;η αν δεν μπορείς εσύ ασ μας απαντήσει ο Κωνσταντόπουλος... γνωρίζει κ αν κάνει πώς δε γνωρίζει μπορεί σαν αντιπολίτευση να ζητήσει επίσημα έγγραφα να του το πουν...αν και ξέρει κ αυτός κ όλοι σας ότι δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ..

Ανώνυμος είπε...

1944ποιον δήμαρχο πάμε να κάνουμε αθώο είστε σοβαροί;;
Εσύ κ οι παρέα σού κάνετε τις αθώες Περιστέρες είστε τέλειοι σε όλα τα ξέρετε όλα μας δώσατε ψωμί,μας κάνατε ανθρώπους και τώρα μας λέτε κ τρελούς ότι διαστρέβλωνουμε την πραγματικότητα;
Επί τού θέματος θα μας απαντήσεις;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΚ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ. ΕΣΥ 22.09 ΤΙ ΕΚΑΝΕς ΟΕΟ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

2136 δεν τα βάζουμε με κανένα Κωνσταντόπουλο όπως είπες ανεδηξε την παρανομία.... καλώς κ έκανε άξιος.
Όλα αυτά τα χρόνια μόνο αυτήν την παρανομία είδε έλεος;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

2303 δε ζητάμε ρέστα από κανέναν φίλε μου ίσα ίσα καλά κάνει και έκανε καταγγελία αλλά λέμε μόνο αυτό είδε τόσα χρόνια;;;
Επίσης εάν δεν σάς σταματούσε ο Ελευθερίου όπως λες, συνεχίζατε μέχρι κ σήμερα να δουλεύετε ο ΚΟΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ θα έκανε αυτή τη καταγγελία;στα περισσότερα σχόλια όλοι αυτό ερωτούν γιατί δεν απαντάται;;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ξεχνάμε εύκολα να θυμησω κάποια γεγονότα στον 2303 για τη δημοτική ενότητα Καμβουνίων:
Όταν έγινε η παράνομη έμφραξη στο φράγμα Ιλαρίωνα δεν ήταν δήμαρχος ο Κωνσταντόπουλος; έκανε καταγγελία; όχι.
Όταν έγινε ο παράνομος δρόμος με δύο υπογραφές των τότε δημάρχων (Τρανόβαλτο -Προσηλειο-Σερβια) . έκανε καταγγελία; όχι
Όταν έγινε ο δρόμος Μικρόβαλτο-Μπουχαρια-Λιβαδερο, και την επόμενη χρονιά ήταν ακατάλληλος δρόμος απ' την ίδια την περιφέρεια έκανε καταγγελία; όχι
Από το λακο της( Κατερίνης) μέχρι και το λακο Ελάτης ( χραπα) υπάρχουν στον οδικό άξονα 4 η 5 γεφύρια τα οποία δεν γίναν ποτέ συντηρήσεις λόγο καθυσδιδεων κλ έγινε καταγγελία; όχι
Τώρα τελευταία με την πλημμύρα στο ΔΔ.Τρανοβαλτου που δεν γίναν τόσα χρόνια αντιπλημμυρικά και τεχνικά έργα ώστε να απορροφούν το 70% του νερού, έγινε καταγγελία; όχι
Ο δρόμος που ενώνει το Δήμο όρια Ελάτης-Σερβια η διαγραμηση του δρόμου είναι αόρατη δεν πρέπει νανε κίτρινη λόγο ομίχλης της λίμνης έγινε καμία καταγγελία; όχι
Γι'αυτό σου λέω ο Κωνσταντόπουλος δέν τα ξέρει ή καταγγέλλει μόνο αυτά που του αρέσουν;....

Ανώνυμος είπε...

Και μετά λέτε για τους άλλους...να ψοφιση η γιδα του γείτονα.δε δουλεύεται εσείς να μη δουλέψει κάνεις που αν ήταν άλλος στη θέση σας και σκεφτόταν λογικά θα έλεγε άστο δε μας περνει εδώ και τόσα χρόνια δουλεύαμε παράνομα και δε μας πείραξε κάνεις.τωρα γιατί να πειράξουμε εμείς κάποιον που δε μας πειραξε;;αλλά μόνο η πάρτη σας και τίποτε άλλο.αλλα ένα πράγμα δε κατάλαβα τι νομίζετε ότι αν με το καλό φύγει ο εργολάβος θα σας στρωθεί κοκκινο χαλί να πάτε πάλι για δουλεια;;;και με τον τρόπο που νιμιζετε;;οεο;;ερε γλέντια..όχι πινακίδες όχι κτεο όχι ασφάλεια. Να μην έχει το κάθε μηχάνημα. Τζαμια να μην έχει θα γίνετε καταγγελία.ξυπνατε..όεο.αντε από κει λαμογιαπου δεν ντρεποσαστε μας πουλάτε και ηθική όεο...

Ανώνυμος είπε...

9:36 αυτό έκανε. Κατήγγειλε κάτι συγκεκριμένο. Αν εσύ θεωρείς ότι υπάρχουν και άλλα κάντο. Ποιος το έκανε; Ουδείς. Ούτε η Σπυρίδου ούτε ο Γεωργακόπουλος. Τελικά όμως τα βάζετε με την αντιπολίτευση; Την ευθύνη στον δήμαρχο που διοικεί ακόμα την καταπίνετε; Μετανιώσατε που τον ΨΗΦΙΣΑΤΕ στο β γύρο κάμποσοι με "ταξική συνείδηση" για ναην βγει ο Ελευθερίου; Τώρα σας αρέσει που λέει ΚΚΕ και ΧΑ τα ίδια είναι; Πάντως εάν ο δρόμος μικροβαλτο Λιβαδερό δεν ήταν κατάλληλος δεν θα ήταν στην κυκλοφορία. Εάν είναι ακατάλληλος ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Βγες και κάνε καταγγελία!

Ανώνυμος είπε...

9.56 να υπάρχει νομιμότητα και έσοδα για τον δήμο δεν σου περνάει από το μυαλό ε; Λες λαμόγια ενώ υπερασπίζεσαι έναν που έχει μπει και δουλεύει όχι απλά παράνομα αλλαχωρις να δίνει Φράγκο και με συνθήκες ασφάλειας που κανείς δεν ξέρει; Άντε κάνε άλλη μια υπόκλιση ίσως πάρεις και άλλο μεροκάματο γιατί γίνεται ναι γίνεται να βουλιάζει ο δρόμος στο Τρανόβαλτο και εσείς να βρίζετε κάποιον που ήταν δήμαρχος πριν 9 χρόνια!!!!

Ανώνυμος είπε...

9.36 σωστά τα λες. Για πες μας όμως έκανε κάποια διαμαρτυρία ο Μάκης βητοπουλος, ο Βασίλης ο Αγοραστός , Μαρία η βέτα τι έκαναν; Κατήγγειλαν κάτι; Η τους ενδιαφέρει μόνο να γίνει χωματερή αμιάντου;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υποκλινόμαστε σε κανέναν είτε λέγεται ΚΟΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ είτε ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ είτε οποίος άλλος είναι..
Εσείς υποκλίνεται σε κάποιους κ απ'την παρέα σας ήταν υποψήφιοι σε κάποιους συνδιασμούς οποτε μη μυγιαζεσαι με τη μύγα

Ανώνυμος είπε...

09.36κατι τέτοιοι ρουφιάνοι κυκλοφορουν σαν και εσένα και έχει προκοψει ο τόπος!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εσείς είστε δακτυλοδικτουμενοι, καθώς κ τ όνομα σας είναι ξακουστό παντού.. είστε απο μεγάλο τζάκι βλέπεις.η ιστορία έχει δείξει ποιοί είστε,τι κάνετε και τι θέλετε να κάνετε στα λατομεία.

Ανώνυμος είπε...

13:19 δηλαδή αν καταγγείλει κάποιος δικιά σας παρανομία λεγετε ρουφιάνος αν πάει κάποιος στον επόπτη εργασίας για ένσημα που δεν τον κολουσε κάποιος...είναι ρουφιάνος και πολλά άλλα που δεν είναι της παρούσης έτσι θέλετε να μη σηκώσει ανάστημα κάνεις εναντίον σας .και από πίσω να λέτε κιωλας αφού τα κορόιδα δε μιλούν.....

Ανώνυμος είπε...

9:36
Τίποτα από αυτά που λες δεν στέκει.και είναι άσχετα με την καταγγελια. Με την καταγγελια ο Κωσταντοπουλος υπερασπίζεται τα συμφέροντα του δήμου. Αν εσύ θέλεις να μπαίνει οποιοσδήποτε στην περιουσία του δήμου και να την καταληστευει, τότε λυπάμαι αλλά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ανώνυμος είπε...

Άξιοι της μοίρας μας ήμασταν τόσα χρόνια όλοι που σας αφήναμε να κάνετε το βουνό οικογενειακή επιχηριση χωρίς να δίνετε λογαριασμό σε κανένα αλλά έως εδώ και μη παρέκει.

Ανώνυμος είπε...

Υπερασπίζεται τα συμφέροντα του δήμου ο Κωνσταντόπουλος με μία συγκεκριμένη καταγγελία; τόσα χρόνια που ήταν κρυμμένος μήπως καίει πολύ η πατάτα; έπρεπε να είχε γεμίσει καταγγέλλειες με τόσα που γίναν κάποιοι φοβούνται να βγουν μπροστά και βάζουν τον ΒΚ να βγάλει την καυτή πατάτα.
Όταν η ΔΕΗ πήρε Αργηλο απ'το ΦΡΟΎΡΙΟ για το Φράγμα δεν ήταν δήμαρχος ο Κωνσταντόπουλος; γιατί δεν έκανε καταγγελία;δεν ήταν δημοτική έκταση;
Πού είναι το αδρεφτικο που έταξε η ΔΕΗ
Στα Καμβουνια; τζάμπα η μελέτη; γιατί δεν έκανε καταγγελία;
Υπάρχει συγκεκριμένη καταγγελία για συγκεκριμένο σκοπό μόνο κ μόνο να μας δηξουν ότι υστερεί και χάνει έσοδα ο δήμος.Ο σκοπός είναι να αναδείξει ότι είναι κλειστά τα λατομεία αυτό και μόνο κύριοι..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΌΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ
Ε 23.13; ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ; ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΗΘΕΛΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

93 σχόλια για τα μάρμαρα που επωφελούνται 2 με 3 οικογένειες. Τσακωνεστε με λίγα λόγια δηλαδή ποια οικογένεια θα πάρει την παραχώρηση του δήμου. Για την υποστελεχωση του ΚΥ δεν αντιδρά κανένας, για την παράταση του κλεισίματος της γεφυρας κανένας, για την ραγδαία μείωση του πληθυσμού κανένας, για το κλείσιμο της λαρκο και της απολιγνητοποιησης που δεν έγινε ποτέ στο νόμο με αποτέλεσμα την αύξηση της ανεργίας κανένας. Δεν έχει ελπίδα αυτός ο τόπος και δυστυχώς φταίει πάνω από όλα η νοοτροπία του κόσμου.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον 1710.επετρεψε μου να να προσθέσω το εξής: λόγο της αλλαγής κλίματος των δύο λιμνών της ΔΕΗ γιατί δεν έκανε ο Κωνσταντόπουλος η κάποιος άλλος καταγγελία για να η να απετησει να κυριχθει πλητομενος ο ΔΉΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ; όπως είπες δεν έχει ελπίδα ο τόπος μας...

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις γιατί δεν έκανε καταγγελία;
ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ 18:06 ΚΑΙ 17:10!!!
ΟΛΟ ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΙΥ ΕΙΣΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ;
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΟΧΙ ΤΟΥ ΟΠΠΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΘΝΑΙ ΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μα αυτό ακριβώς λέμε για οποιοδήποτε θέμα γιατί δεν έκανε κάποιος καταγγελία;;αναφερόμαστε έντονα για τα λατομεια γιατί αυτή η καραμέλα τραβάει χρόνια και ξαφνικά ο κ.ς κων/Λος θυμηθικε ότι κάποιος δουλεύει παράνομα τόσα χρόνια που ήταν;;;;;;;;;Στις 21/01/2009&04/02/2009,πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις στο τρανοβαλτο
,παρουσία τηςΤ.Α.(Δημαρχος),εκπροσώπων των λατομικων επιχειρήσεων και των μελετητών (ΑΝΚΟ,ΕΠΙ-ΕΠΕ)ΑΠΟ πιο πριν και μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα από κανένα δημαρχο.-με λίγα λόγια κ.ε κων/λε αυτη είναι η λύση μετά από τόσα χρόνια;;το να κάνουμε καταγγελίες για να φανούμε καλοί;;αυτό είναι το ενδιαφέρον σας ; και αύριο αν θα εκλέγειτε δεν θα δώσετε λύση ούτε εσείς ούτε ο ελευθεριου τόσο απλά γιατί θέλετε να τα έχετε καλά με όλους. Από τη μια έχετε τις επιχηρισεις και από την άλλη τον κοσμο που ξεσηκωθικε .πότε δεν πήρατε ξεκάθαρη θέση κάνεις σας με τους μεν τα λέτε όπως θέλουν να τα ακούσουν και τους δεν ακριβώς το ίδιο με απώτερο αποτέλεσμα έχετε βάλει σε διχόνοια όλοι την τοπική κοινωνία. Είστε άξιοι συχγαριτηριων....

Ανώνυμος είπε...

19:57 εύγε ΣΩΣΤΌΣ..

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε τι έχεις πάθει; Δεν καταλαβαίνεις γρι; Ήταν χωρίς άδεια επιχειρήσεις; Ήταν. Έδιναν πάγια και αναλογικά; Έδιναν
Τώρα; Μια επιχείρηση στα μουλωχτα! Ποιο 2009! Μιλάς για χρόνια που υπήρχε δήμος Καμβουνίων! Και τελικά θα μας τρελάνεις; Ξέρεις ποιος είναι δήμαρχος; Ξέρεις ποιον ψήφισαν τα "συντροφια" εργάτες στο τρανοβαλτο στον β γύρο το 2019? Να σου πω; Αυτόν που λέει ΚΚΕ και χρυσή Αυγή μην είστε και όλα καλα'

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τι έχω παθει η εσείς που δήθεν δε καταλαβαίνετε. Ναι από εποχής δήμου Καμβουνίων εωρητε αυτή η κατάσταση και δεν πληρώνατε τίποτε.αν κάνω λάθος διξτε μας τα ανάλογα παραστατικά ως προς το δήμο και τις άδειες από ποτέ είναι ληγμένες και αν δεν είναι έτσι γονηπετης θα ζητήσω συγνώμη. Σας πειράζει τόσο η αλήθεια;;η μήπως τα πάγια και τα αναλογικά τα δίνατε μαύρα και φαίνονται πουθενα;;ας πούμε ότι το ξεχνάμε αυτό τα των αναλογικών...οι άδειες όμως έχετε αντίγραφα διξτε μας από ποτέ έχουν λήξει......

Ανώνυμος είπε...

21:23τι πηνεις και δε μας δίνεις;
Έχετε 1 Αλβανία και αυτός είναι απλήρωτοι;
Και μηλιάς για πάγια και αναλογικά;από πότε έχεις να πληρώσεις στον δήμο; μήπως απ' το Δήμο Καμβουνίων;;;
Γιατί δεν μας λέει ο Κωνσταντόπουλος αυτός ήταν δήμαρχος όταν έγινε η συγχώνευση των δύο δήμων (Καμβουνια -Σερβια) γνωρίζει πολύ καλά καί στο σύνολο αλλά πολύ καλύτερα τη αναλογικά είχε η κάθε επιχείρηση τότε.. απ'το 2010 κ μετά ξέρουμε ότι δεν πλήρωνε αναλογικά κανείς;
Γιατί δες μας λέει εδώ δημόσια;;
Έτσι δεν είναι 21:43η έχουμε άδικο πάλι;
Μη υποστηρίξεις τον Κωνσταντόπουλο πάλι 💯 σταρισαμε κ όλο τα ίδια μας λες.διναμε αναλογικά δίναμε πάγια ε !!!! Δείξε μας μια απόδειξη τού ΔΉΜΟΥ ΣΕΡΒΊΩΝ να το βουλοσουμε.απλα

Ανώνυμος είπε...

Η χρησικτησία αποτελεί μια μεταρρύθμιση στην οποία δίνονται σε φυσικά πρόσωπα και οικογένειες επίσημοι τίτλοι ιδιοκτησίας για γη την οποία κατοικούσαν χωρίς να κατέχουν τα κατάλληλα έγγραφα ή την χρησιμοποιούσαν, βάσει μιας εθιμικής γαιοκτησίας, όπως για παράδειγμα με ένα προικοσύμφωνο.αυτο πλέον δεν ισχύει για εσάς που νομίζετε ότι ακόμα σας ανοικουν τα λατομεια....

Το Προφίλ μας