Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Ενισχύονται τα κτηνιατρεία Σερβίων και Τσοτυλίου με μόνιμο Κτηνίατρο

Ενισχύεται το Κτηνιατρείο Σερβίων με μόνιμο Κτηνίατρο έπειτα από ενέργειες του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Κασαπίδη.

Η στελέχωση του Κτηνιατρείου Σερβίων με μόνιμο Κτηνίατρο αποτέλεσε στόχο της Περιφερειακής Αρχής, ο οποίος επετεύχθη και συμπεριλαμβάνεται στον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας για τον πρωτογενή τομέα.

Η λειτουργία και η δράση του κτηνιατρείου θα επικεντρωθεί σε λειτουργικά ζητήματα και σε δράσεις που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο που ωστόσο σχετίζονται άμεσα με την εξυπηρέτηση των κτηνοτρόφων.

Κατερίνα Δαδαμόγια: Στελεχώσαμε με κτηνιατρους , μετά από χρόνια , δύο περιφερειακά κτηνιατρεία , των Σερβίων και του Τσοτυλίου.

Η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει την πρωτογενή παραγωγή όχι μόνο μέσω υποδομών αλλά και με ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να βελτιώνεται η ευζωία των ζώων και η ασφάλεια των παραγόμενων τροφίμων αλλά και να είναι πιο εύκολη η καθημερινότητα των κτηνοτρόφων.

Ήταν πάγιο αίτημα των κτηνοτρόφων να επαναλειτουργήσουν τα κτηνιατρεία σε αυτούς τους δύο Δήμους. Και υλοποιήθηκε έπειτα από χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας