Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Συντήρηση και Αποκατάσταση Εσωτερικής Οδοποιίας Σερβίων

Τον Μάιο του 2022 και μετά από πρόσκληση του Υφυπουργού Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, ο Δήμος Σερβίων υπέβαλε το Τεχνικό Δελτίο για την πράξη "Συντήρηση και Αποκατάσταση Εσωτερικής Οδοποιίας Σερβίων" συνολικού ύψους 500.000 ευρώ στις υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών.

Ένα χρόνο μετά την υποβολή του, ολοκληρώνονται οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η χρηματοδότηση να φτάσει στο Δήμο Σερβίων για τη βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας των Σερβίων.

Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Μεταφορών και Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο για την υποστήριξη και ολοκλήρωση του αιτήματός μας.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και έτσι φαίνεται η υποστήριξη του δημάρχου στον συγκεκριμένο βουλευτή...

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχα μια εβδομάδα προ εκλογών!!!!!!!
η υπουργάρα μας!!!!!!!
για τα τέμπη φταίει ο ...σταθμάρχης!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο ακριβώς θέλανε να κάνουν και με το καμένο Δημαρχείο για αυτό και σε θέση αντιδημάρχου προωθήθηκε ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Σερβίων – ειδικός επιστημονικός συνεργάτης. Οι σχέσεις με την Νέα Δημοκρατία της Πολιτικά ‘’Ανεξάρτητης’’ Δημοτικής Αρχής είναι άριστες και αυτό το βλέπουμε και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Για όλους τους υπόλοιπους Συναγωνιστές ας φάνε τα 3Α και τα 3Κ και οτιδήποτε άλλο χωράει ο νους σας. Δεν υπάρχουν κομματικές ιδεολογίες, υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα το ίδιο φάνηκε ξεκάθαρα και στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στο οποίο η Δημοτική Αρχή είχε δώσει προκαταβολικά την άδεια σε εργολάβο για την διαχείριση των ρεταλιών των μαρμάρων και ζητούσε εκ των υστέρων την άδεια του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτά μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες γίνονται. Γίνεται ? Ναι Γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε Χρήστο, τόοοοσο χαμηλά...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι πάρε-δώσε,όχι παίξε γέλασε.Πυροσβέστης-Υπουργάρα-Δήμαρχος.Τώρα εξηγούνται όλα.Άρε Σπυρίδου,άρε Σπυρίδου.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 57 ΑΤΟΜΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Το Προφίλ μας