Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Απίθανες ατάκες Ελευθερίου σε Ανδρουλάκη – “Είχα πει στον Τσίπρα πως είμαι ο δήμαρχος 3Α… Αλέξης, Αριστερά και Αλιάκμνονας…τώρα είμαι 3Κ…καμένος, κομμένος και…καημένος! – “Θα περιμένω 15 μέρες και μετά θα παραδώσω τα κλειδιά του δημαρχείου” -Βίντεο

Από το kozanimedia.gr

Όταν έμαθα πως κλείνει η γέφυρα έκανα 8 ώρες να μιλήσω από τη στενοχώρια" - "Ο στρατός μπορούσε να λύσει το πρόβλημα...πέντε πανεπιστήμια ενδιαφέρθηκαν να πέσουν επάνω στη γέφυρα"

Πραγματικά….απίθανες ατάκες “πέταξε” στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, κατά τη διάρκεια της συνάντησης για τη γέφυρα Πολυφύτου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Κοζάνης.

Μερικές από αυτές: “Είχα πει στον Τσίπρα πως είμαι ο δήμαρχος 3Α… Αλέξης, Αριστερά και Αλιάκμνονας…τώρα είμαι 3Κ…καμένος, κομμένος και…καημένος! – “Θα περιμένω 15 μέρες και μετά θα παραδώσω τα κλειδιά του δημαρχείου”… “Όταν έμαθα πως κλείνει η γέφυρα έκανα 8 ώρες να μιλήσω από τη στενοχώρια” – “Ο στρατός μπορούσε να λύσει το πρόβλημα…πέντε πανεπιστήμια

ενδιαφέρθηκαν να πέσουν επάνω στη γέφυρα””

 

Δείτε το βίντεο:

 

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O στρατός λέει! χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

γιατι? ποιος απο εσας ειναι καλυτερος και σε τι? και σας πειραζει ο ελευθεριου!μια χαρα ανθρωπος ειναι!ειδε που εμπλεξε και πουλαει την τρελιτσα του! μια χαρα μας κανει!

Ανώνυμος είπε...

Άμα σου αρέσει να σου πουλάνε τρελιτσα με την τσέπη σου και το σπίτι σου να τον πάρεις οικότροφο!

Ανώνυμος είπε...

Παρέδωσε τα κλειδιά του Δημαρχείου από τώρα για να ησυχάσουμε και να γλυτώσει ο τόπος.Άντε μας κούρασες 4 χρόνια,ώς εδώ.

Παπαχαρίση Μ. είπε...

Ο Χρήστος έτσι εκφραζοταν πάντα, πόσο μάλλον όταν,απέναντι σου έχει έναν απαραδεκτο Ανδρουλάκη που είναι ξεκάθαρο από το βίντεο ότι δεν ακούει τίποτα και έχει γραμμένο το συνομιλητή του. Ούτε καν τον κοιτάει ρε παιδιά, στοιχειώδης ευγένεια...

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλάβατε ένα πράγμα, ο Ελευθερίου προσδιόρισε την Πολιτική του Ταυτότητα σε αυτή την συνομιλία. Ξεκινά με το είμαι νέος …. δηλαδή 4 χρόνια δήμαρχος άρα και άφθαρτος. Προέρχομαι από το ΠΑΣΟΚ ?…. Αλλά ερωτοτροπώ και με την Αριστερά και με τα 3Α της. Εξασφάλισα 500.000.000 ευρώ από απορρόφηση ευρωπαϊκών πακέτων … άρα φανερά είμαι ανοιχτός και πρόθυμος σε όλους και σε όλα για αυτό συνεννοούμαι και με την Νέα Δημοκρατία αλλά δεν υπάρχουν νέοι στα Σέρβια να κάνουν έναρξη στην εφορία με μπλοκάκι και να μπορέσω να κάνω παιχνίδι (οι απευθείας αναθέσεις προφανώς δεν συμπεριλαμβάνονται στα παιχνίδια) . Σε κάποια στιγμή ο Πρόεδρος Ανδρουλάκης αρχίζει και βαριέται και χαζεύει αριστερά και δεξιά αδιαφορώντας στα όσα ο Ελευθερίου ρητορεύει. Που να ήξερες κύριε Ανδρουλάκη ότι ο Δήμος Σερβίων είναι διάσημος.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο γραφικός και από το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης

Ανώνυμος είπε...

Ας κάνει κάποιος μια συντακτική ανάλυση μήπως και καταλάβουμε τι θέλει να πει ο ποιητής . αυτό δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Τι θέλει και μπερδεύει και το στρατό μήπως θέλει να πει ότι και το πρόβλημα της Ελλάδος πρέπει να το αναλάβει ο στρατός? Βάλτε υπότιτλους και κάντε το προεκλογικό σποτ να τον βγάζουμε μόνιμα.... Δήμαρχο με τα τόσα σημαίνοντα και κατανοητά που λέει.

Ανώνυμος είπε...

Τον παρεξηγήσαμε τον Δήμαρχο αυτός είναι ρήτορας, Δημοσθένης λέμε, απλά κατανοητά σαν γάργαρο νερό που τρέχει...

Ανώνυμος είπε...

προς Παπαχαριση Μ: μιλατε για τον ιδιο ελευθεριου; για την ευγενεια του, τους τροπους του, τον σεβασμο του, την λογικη συγκροτηση του, τον τροπο εκφρασης του;
αχαχαχαχαχααχαα
και πολυ σημασια του εδωσε ο ανδρουλακης! βλεπετε αυτος δεν εχει οικοπεδο να του το καθαρισει ο δημος!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Νίκου Μπουκουβάλα να απαξιώνουν με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς την επαγγελματική υπόσταση και την προσωπικότητα δημοσιογράφων, επειδή θεωρούν ότι αδικούνται από ρεπορτάζ τους.

ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ αναφερόμενοι σε δημοσιογράφους-μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και η αυτοανακήρυξή τους σε αξιολογητές των κριτηρίων με τα οποία οι ενώσεις συντακτών εγγράφουν συναδέλφους ως μέλη τους, μαρτυρούν εκτροχιασμό από τη συμπεριφορά που αναλογεί σε εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο στον Ανδρουλάκη που κρατήθηκε και δεν έσκασε στα γέλια!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελευθερίου νομίζοντας οτι μιλάει με 14-17 χρονών παιδιά χρησιμοποιεί τα 3Α 3Κ κλπ για να εντυπωσιάσει και να τραβήξει τις εντυπώσεις με τις παρομοιώσεις και τους χαρακτηρισμούς του. Οπως και με τους νόμους της φυσικής που χρησιμοποιεί κάθε τρεις και λίγο. Επίσης ο τόνος της φωνής του ήταν τοσο χαμηλόφωνος και αδιάφορος που ήταν λες και έκανε αφήγηση παραμυθιού σε κάποιο μωρό για να κοιμηθεί. Δεν έχει πυγμή, δεν έχει θάρρος και θράσος, με τέτοιους ρυθμούς πάντα θα σε καβαλάνε οι άλλοι. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Ανδρουλάκη.

Ανώνυμος είπε...

1.Να μας πεί ο Ελευθερίου με ποιό αμάξι πήγε στην Κοζάνη.
2.Μιλάει με τον Ανδρουλάκη,τον Τσίπρα γιατί τον αναφέρει;Έτσι θάπρεπε να αναφέρει πώς αποκάλεσε και υπουργάρα τον Μιχάλη Παπαδόπουλο.
3.Μάθε Ελευθερίου,ότι όταν μιλάς και σε κοιτάνε,αν σε υπολογίζουν.
4.Όσο για τα κλειδιά 3,5 χρόνια το γνώριζες το πρόβλημα της Γέφυρας,εσύ και η Περιφέρεια,τί κάνατε;Εσύ με τα φανάρια και η Περιφέρεια άφωνη και άπρακτη.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη είμαι ο 16.52,μιά διόρθωση στο 3 είναι όταν μιλάς και δέν σε κοιτάνε,έτσι για να μή δεχτώ καμμιά παρατήρηση από το 10 το καλό.

Ανώνυμος είπε...

Να προσθέσω στον 23 47 ότι φαίνονται πολλά για τον χαρακτήρα και την πρακτική διοίκησης. Εξηγουμαι:
Ο Κίτσος είναι εκεί σαν δήμαρχος Σερβίων και εξηγεί ένα μεγάλο πρόβλημα όλων των δημοτών. Και μιλάει για το πολιτικό του παρελθόν του τύπου "είμαι δικός σας" και τον εαυτό του του τύπου "είμαι νέος δήμαρχος"
Και; Ποιον ενδιαφέρουν αυτές οι μπούρδες;
Εάν ήσουν κκες η παλιός δήμαρχος θα έπρεπε να αλλάξει το ενδιαφέρον του Ανδρουλάκη η όποιου άλλου αρχηγού κόμματος;
Όχι βέβαια.
Αλλά αυτό έχει ριζωμένο ο Ελευθερίου. Έτσι έχει μάθει και έτσι λειτουργεί. Για τους "δικούς μας". Όχι απλά δήμαρχος από τα Σέρβια για τους σερβιωτης δεν είναι όπως κακώς φυσικά έλεγε και κακώς τον ψήφισαν
Αλλά είναι δήμαρχος μόνο των ψηφοφόρων του

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

Το διαχρονικό πρόβλημα της περιοχής μας δεν είναι η γέφυρα. Το πρόβλημα με τη γέφυρα είναι βέβαια ένα επιπλέον βαρύ χτύπημα, διότι ενός κακού μύρια έπονται.

Το διαχρονικό πρόβλημα της περιοχής μας είναι ο οικονομικός μαρασμός. Ακόμη κι αν λυθεί το θέμα της γέφυρας, αυτός θα παραμείνει.

1. Η Δυτ. Μακεδονία καταγράφει την 8η μεγαλύτερη μείωση ΑΠΑ συγκριτικά με όλες της περιφέρειες της Ευρώπης των 27 και την τέταρτη μεγαλύτερη μείωση στο σύνολο 13 περιφερειών της χώρας (2020).

Για το 2019 είχε τη μεγαλύτερη μείωση ΑΠΑ πανελλαδικά με -8,8% και ήταν η μοναδική περιοχή της Ελλάδας με αρνητική μεταβολή (όλες οι υπόλοιπες περιφέρειες είχαν αύξηση!).

Η ακαθάριστη προστιθέμενη αξία (ΑΠΑ) είναι ένα μέτρο οικονομικής παραγωγικότητας. Χρησιμοποιείται για να δούμε πόση αξία προστίθεται (ή χάνεται) από μια συγκεκριμένη περιοχή ή επαρχία. AΠA = ΑΕΠ + Επιδοτήσεις (επιχορηγήσεις, ενισχύσεις) - Φόροι. Μείωση ΑΠΑ για τη Δυτ. Μακεδονία -14,2% (2020) και συνεχίζει μειούμενη! (-8,7% μείωση πανελλαδικά). Αν η μείωση συνεχίσει με παρόμοια ποσοστά, η περιοχή θα καταστεί συντόμως τριτοκοσμική.

2. Τέταρτη μεγαλύτερη μείωση κατά κεφαλή ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν) σε σύνολο 13 περιφερειών, -13,7%, 2020. Το ποσοστό συγκρίνεται από στατιστικής άποψης μόνο με πολεμική περίοδο. Μείωση -9,8% στο σύνολο της χώρας.

Το 2019 είχε τη μεγαλύτερη μείωση κατά κεφαλήν ΑΕΠ σε όλη τη χώρα (-7,9%). Μόνο το Βόρειο Αιγαίο είχε επίσης αρνητική μεταβολή (-1,3%). Όλες οι υπόλοιπες περιφέρεις θετική και πανελλαδικά +2,2%.

3. Πέμπτη υψηλότερη ανεργία, 16,7%) σε σύνολο 13 περιφερειών με 3% υψηλότερο ποσοστό από τον εθνικό μέσο όρο. (2022)

Και όλα αυτά οδηγούν σε φυγή και μείωση πληθυσμού:

4. Αρνητικό ρεκόρ πανελλαδικά για τη Δυτική Μακεδονία στη μείωση του πληθυσμού στην Ελλάδα σύμφωνα με την τελευταία απογραφή. Κατέχει ρεκόρ μείωσης πληθυσμού με 10% στο σύνολο όλων των περιφερειών της χώρας. (Μείωση πληθυσμού πανελλαδικά 3,5%, για να συγκρίνετε).

Η μείωση του πληθυσμού σημαίνει φυγή εισοδημάτων, συρρίκνωση της αγοραστικής βάσης, περεταίρω μείωση εισοδημάτων για τους εναπομείναντες, μείωση του τοπικού ΑΕΠ, πράγμα που οδηγεί και πάλι σε περαιτέρω φυγή ανθρώπων και συρρίκνωση της οικονομίας.

Ένας φαύλος κύκλος δίχως τέλος.

Ποια γέφυρα λοιπόν; Αν πιστέψουμε τον περιφερειάρχη, το θέμα θα “λυθεί” εντός ολίγων εβδομάδων (λέμε τώρα... για την οικονομία του λόγου). Μετά τί;

Η γέφυρα είναι το δέντρο ενώ το δάσος φλέγεται.

Α. Τσιφτσιάν

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος που σε συνάντηση με πολιτικό αρχηγό λέει ότι είναι "καημένος"
Ποιος να τον πάρει στα σοβαρά
Τα Σέρβια αξίζουν καλύτερα!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ να δώσουμε συγχαρητήρια στην φιλοζωη που ορκίζεται στον Ελευθερίου με φίλο τον Άρη τον "που είσαι ρε Παπαδόπουλε" και ολη την τοπική της ΝΔ, τον δήμαρχο που αποκαλεί υπουργαρα μας τον Μιχάλη Παπαδόπουλο που έχει καλες σχέσεις με τον αδωνιτον θεοδωρικακομκαι τον Χατζιδάκι όπως λεει
Και ταυτόχρονα μιλάει για δικαιοσύνη και λέει μόνο συριζα

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον κ.Ανδρέα Τσιφτσιάν. Τα έχουμε ρίξει όλοι για όλα στο κλείσιμο της γέφυρας. Λές και πρίν να κλείσει η γέφυρα η περιοχή μας έσφυζε απο ζωή, η ανεργία ήταν σε μηδαμινά επίπεδα, υπήρχε ανάπτυξη και τουρισμός κλπ κλπ. Σίγουρα έπληξε κάποιες επιχειρήσεις οι οποιες εξυπηρετούν διερχόμενα αυτοκίνητα (καύσιμα, βουλκανιζατέρ), σίγουρα για όσους οι δουλείες τους είναι απέναντι απο την λίμνη, αυξήθηκε καθημερινά 10-15 λεπτά ο χρόνος μετάβασης, οπώς και για οποιονδήποτε άλλο που θέλει να πάει απέναντι.
Τζάμπα κλάψα για το τίποτα απο τους περισσότερους.
Όποιος είναι να έρθει θα έρθει και όποιος είναι να φύγει θα φύγει, δεν θα τον εμποδίσουν τα επιπλέον 15 λεπτά οδήγησης.

Ανώνυμος είπε...

το βασικό πρόβλημα το έχει το βελβεντό και όσοι έχουν δουλειές στα σέρβια και μένουν σε κοζάνη και στα χωριά βόρεια της λίμνης
ποιος τουρισμός; τα σέρβια και η νεράιδα δεν έχουν ούτε ξενοδοχείο πια
επίσης οι αυτοκινητιστές έχουν πρόβλημα
τα σέρβια ερημώνουν στην πλατεία έχουν μείνει δυο μαγαζιά που τυχαία είναι του αντιδημάρχου
αλλά ο κίτσος μας μιλάει για ανάπτυξη και ότι άλλαξε τα σέρβια
ναι τόσο πολύ που δεν τα αναγνωρίζουμε
ειδικά με το δημαρχείο να είναι καμένο στην πλατεία και να κυκλοφορούνε μόνο μαθητές το πρωί και το μεσημέρι
και αφήνει το δεκάρι να προσβάλει την περιοχή της κοζάνης και κάθε κοζανίτη
και κάποιος που προσπαθεί να μείνει και να αφήσει κάτι θετικό κάνουν προσπάθειες να τον διώξουν όπως την Στέλλα και τον Χρήστο
και πάει ο κίτσος στον ανδρουλάκη και του λέει για πασοκ και πράσινα άλογα πάλι καλά που δεν άρχισε για τον σιδερά μπαμπά

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα ήταν και στην συγκέντρωση του Τσίπρα στην Κοζάνη . Κρίμα που δεν είπε να μας προσέχεις την υπουργαρα μας τον Μιχάλη
Πάντως πάνω από όλα αξιοκρατία και δημοκρατια όπως στον δήμο Σερβίων του Ελευθερίου !!!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά τι ξεφτίλα! Πάει κλαψουρίζοντας και μιλάει και λέει και κάτι χαζά λες και ζητάει ένα προσωπικό ρουσφέτι. Μεγάλη ξεφτίλα για τον θεσμό του δημάρχου για την περιοχή μας δυστυχώς η κατρακύλα συνεχίζεται. Πολύ λίγος, πιο λίγος από ‘όσους έχουν περάσει από την θέση του δημάρχου κρίμα

Το Προφίλ μας