Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

1ο ΕΠΑΛ Σερβίων: βράβευση του μαθητή μας Σταύρου Καψαλιάρη από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (video και Φωτογραφίες)

Με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια είδα το μαθητή μας Σταύρο Καψαλιάρη, ο οποίος πρώτευσε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του σχ. έτους 2021-2022 στην ΠΕ Κοζάνης, να βραβεύεται σήμερα στην Αθήνα στο Μουσείο Μπενάκη από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η βράβευση του Σταύρου έρχεται να επισφραγίσει την προσπάθεια που κάναμε ως Διεύθυνση και Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Σερβίων για την καλύτερη και αρτιότερη μόρφωση των μαθητών /-τριών και λειτουργία του σχολείου.

Θερμά συγχαρητήρια στο Σταύρο και ιδιαίτερα στους γονείς του Ιωάννα και Άρη για τη στήριξη του παιδιού τους.

Σε λίγες ημέρες αποχωρώ από το 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων με συναισθήματα όμορφα για τα χρόνια που πέρασα εκεί. Είμαι βέβαιος ότι το σχολείο θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

 

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Σερβίων

Κυριάκος Μ. Τσολακίδης 

 





6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

«Υπάρχουν γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους σ’ αυτό το σχολείο; Μ’ αυτόν τον διευθυντή..» είπαν κάποιοι στο Δημοτικό συμβούλιο.
Σήμερα οι γονείς καμαρώνουν ενώ κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται !!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Σταύρο. Καλή πρόοδο στη ζωή σου. Συγχαρητήρια Κυριάκο για το σχολείο σου. Κούνα το μαντήλι σε αυτούς που σε κακολόγησαν.

Ανώνυμος είπε...

13:15 εγώ ένα ξέρω. Οι κακοψυχοι, οι επηρμενοι οι αλαζόνες, οι εγωπαθεις, οι μισσαλοδοξοι, οι κακιασμένοι, οι "παρειτσες" και οι "κουμπάροι", οι τυχοδιώκτες, οι πολιτικοί "κωλοτουμπες" , οι εμπαθείς, οι σεξιστες, οι βρωμοστομοι δεν πρέπει να βρίσκουν ούτε την ψήφο τους. Και ας νομιζουν ότι είναι "προοδευτικοί" . Οποίοι και αν είναι αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιο μέρος θα είχε τέτοια διάκριση και ο δήμος δεν θα έβγαζε μια έστω τυπική ανακοίνωση;
Δυστυχώς καταφεραμε να έχουμε ανθρώπους που ότι είναι καλό οποίος έχει αξία προσπαθούν να τον απαξιώσουν. Στέλλα Χρήστος ο μαθητής τώρα ακόμα και ο υπάλληλος του δήμου που τόσο άδικα ταλαιπωρείται. Κρίμα κρίμα κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ένα μπράβο, ένα συγχαρητήρια από κανέναν τους. Να ντρέπονται οι σκατοψυχοι που δεν είπαν ένα μπράβο στο παιδι και στο σχολείο που φέρνει μόνο επιτυχίες στα Σέρβια. Το είπε η Πρόεδρος Δημοκρατίας!

Το Προφίλ μας