Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Ο Ιωνικός Περιοχής Βαθυλάκκου έδωσε την ευκαιρία σε πρόσφυγες να προπονούνται με την ομάδα - Τι είπαν στο top-sport.gr η Διοίκηση, ο Προπονητής και οι Παίχτες για αυτή την πρωτοβουλία (video)

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε το προηγούμενο διάστημα, η ομάδα του Ιωνικού Περιοχής Βαθυλάκκου.

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Οι άνθρωποι του Συλλόγου, έδωσαν την ευκαιρία σε ασυνόδευτους πρόσφυγες, οι οποίοι μένουν στην Δομή της Νεράιδας, να ενσωματωθούν στην ποδοσφαιρική ομάδα και να συμμετέχουν στις προπονήσεις.

Μία συνάντηση του Προέδρου με άνθρωπο που δραστηριοποιείται στην Δομή, ήταν αρκετή, για να δώσουν χαρά σε παιδιά που βρίσκονται στην χώρα μας, χωρίς γονείς και οικογένεια, αφού τους έχασαν είτε σε κάποιο πόλεμο είτε σε κάποια θάλασσα…

Αυτοί οι πρόσφυγες, το μόνο που θέλουν είναι αγάπη και ο Ιωνικός με αυτή του την πράξη, απέδειξε πόσο εύκολο είναι…

Το www.top-sport.gr, με αφορμή τα παραπάνω, επισκέφτηκε το γήπεδο του Βαθύλακκου, εκεί όπου συνάντησε Διοίκηση, Παίχτες και Προπονητή, μιλώντας μαζί τους για αυτή την πρωτοβουλία αλλά και για τους στόχους που έχει την φετινή σεζόν η ομάδα.

Φυσικά στην προπόνηση ήταν και τα προσφυγόπουλα, με τα αθλητικά τους, που μόνο το χαμόγελο που έβλεπες στο πρόσωπο τους, έφτανε για να καταλάβεις πόσο πολύ το ευχαριστιούνται.

Στο παρακάτω βίντεο, μιλάει ο Πρόεδρος Κώστας Κωνσταντινίδης, η Έφορος Ηλέκτρα Βουτσίδου, ο Προπονητής Σάκης Μακρυγιάννης, οι Παίχτες Ελευθεριάδης και Σαριόγλου, καθώς ο άνθρωπος που δραστηριοποιείται στην Δομή της Νεράιδας, Παναγιώτης Μαλούδης.

Να τονίσουμε πως το ρεπορτάζ έγινε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, σε ένα βροχερό απόγευμα που δεν πτόησε. Η κάμερα δεν κατέγραψε τους πρόσφυγες, για ευνόητους λόγους.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο και κυρίως την Διοίκηση για την άψογη φιλοξενεία.

Δείτε το ρεπορτάζ του www.top-sport.gr:

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλους σας,είστε οι εκφραστές του μεγαλείου του αθλητισμού και της ανθρώπινης αλληλεγγύης.ΜΠΡΑΒΟ ΙΩΝΙΚΕ.

Unknown είπε...

Να και κάτι που μας εκανε υπερήφανους σε αυτόν τον τόπο γιατί μόνο αυτοι που έζησαν τον ξεριζωμό γνωρίζουν πόσο μεγαλειώδες είναι το να δίνεις αγάπη σε αυτούς που την έχουν πραγματικά αναγκη!
Μπράβο σε όλους σας παιδιά!
Μας συγκινησατε!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι κάποτε πρεπει να αναφερθεί. Υπάλληλος του δήμου πρωτοστατούσε στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, ρούχων και πολλών άλλων για τους πρόσφυγες στη Νεράιδα. Προσωπικά τον είχα βοηθήσει δύο φορές να ξεφορτώσει το αυτοκίνητο του που ήταν γεμάτο με διάφορα πράγματα. Αυτός ο υπάλληλος για λόγους ακατανόητος έχει εξαφανιστεί από το δημαρχείο με εντολή ελευθεριου

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 13.47 γιατί δεν λές ποιός υπάλληλος είναι;Τί έχεις να φοβηθείς;Την αλήθεια θα πείς.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον αναφέρω γιατί δεν έχω την άδεια του όχι ότι φοβάμαι τι να φοβηθω;

Το Προφίλ μας