Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Μακεδονική Δυναμη Κοζάνης: υπερηφάνεια και καλή επιτυχία στους εκπροσώπους τους Συλλόγου και Καλή Επιτυχία σε όλη την Εθνική Ομάδα

Ανοίγει σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου η αυλαία του παγκόσμιου πρωταθλήματος Ταεκβοντο Ανδρών και Γυναικών στην Γκουανταλαχαρα του Μεξικού με τις συμμετοχές να έχουν φτάσει τους 750 αθλητές από 120 χώρες της υφηλίου !!!
🎯 Από τον σύλλογο μας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ  και την πόλη μάς για Πέμπτη συμμετοχή στην μεγαλύτερη διοργάνωση του έτους ,δύο εκπρόσωποι ,οι οποίοι δίνουν εδώ και πολλά χρόνια τα διαπιστευτήρια τους.
Ο Λόγος για τους :
Απόστολος Τεληκωστογλου Δύο φόρες παγκόσμιος πρωταθλητής μέλος της Εθνικής μας ομάδας και η Κυρία Κουτροτσιου Αναστασία Διεθνής Διαιτητής εκπρόσωπος της ελληνικής διαιτησίας !!!
🎯 Ο Αθλητής του Συλλόγου αγωνίζεται την πρώτη ημέρα των Αγώνων στην ολυμπιακή κατηγορία των - 80 kg με το ταμπλό του παγκόσμιου RANKING να γράφει την θέση νούμερο ( επτά ).
Περνώντας τον πρώτο αγώνα ( μπάι ) στον δεύτερο αγώνα θα συναντηθεί με τον νικητή μεταξύ των αθλητών από την Γκάνα και Πουέρτο Ρίκο .
Χρειάζεται τρείς νίκες για να μπει στον επόμενο γύρω των μεταλλείων !!!
🎯 Η κυρία Κουτρότσιου Αναστασία, Γυμνάστρια του Συλλόγου μας, σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση ,καλεσμένη της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντο θα καταγράψει μια επιπλέον συμμετοχή στο βιογραφικό της !!!
🎯 Το Δ.Σ του Συλλόγου μας, αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανο για τους εκπροσώπους του και τους εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της συμμετοχής τους !!!
Επίσης εύχεται καλή επιτυχία σε όλη τήν Εθνική μας ομάδα πού δίνει το παρόν στην διοργάνωση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας